Το λιμανάκι της Βαρειάς … έχει τον φύλακά του!

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Το λιμανάκι της Βαρειάς … έχει τον φύλακά του!

Το έχουμε επισημάνει πολλές φορές, ότι για να δούμε θετικά αποτελέσματα σε κάθε πεδίο, θέλει τρόπο και όχι κόπο…

Ο Θανάσης Νιαούνης, θα μπορούσε να είναι ένα από τα πολλά παραδείγματα του νησιού που το μεράκι και το φιλότιμό του φαίνεται στο περιβάλλον που δραστηριοποιείται.

Στο λιμανάκι της Βαρειάς , όπου περνάει τα απογεύματα του, φροντίζει να είναι ο χώρος καθαρός και με ευπρέπεια , ταΐζει τα αδεσποτάκια της περιοχής και βάζει το χεράκι του, ώστε αισθητικά να αναβαθμίζει, ένα σημείο της πόλης που το έχει μετατρέψει σε μικρό παράδεισο.

Και αν ο ίδιος δεν μιλάει για τον εαυτό του, το κάνουν οι τουρίστες από τα γύρω ξενοδοχεία που επιλέγουν το ρομαντικό λιμανάκι για την βόλτα τους, κάθε απόγευμα, παρατηρώντας τον να φροντίζει την περιοχή.

«Είναι συναρπαστικό» , μας λέει η Σούζαν από την Αμερική. «Έρχομαι σχεδόν κάθε απόγευμα και βλέπω τον κύριο εδώ, να φροντίζει το λιμανάκι σαν να είναι σπίτι του. Μαζεύει τα σκουπίδια, σκουπίζει και βάζει μικρές πινελιές που φαίνονται σε μας τους ξένους, αφού το κάνει με τόση αγάπη…»

Η ελληνική λέξη φιλότιμο, που δεν μεταφράζεται σε καμία άλλη γλώσσα, είναι αυτό που διαθέτει ο κύριος Θανάσης , η ψυχή … στο λιμανάκι, που το έχει μετατρέψει σε ένα από τα αγαπημένα σημεία ντόπιων και ξένων

Προηγουμενο αρθρο

«Platanos house» στο Πλωμάρι: Ένα προσεγμένο και καλόγουστο σπίτι για τις διακοπές σου!

Επομενο αρθρο

Απέσυρε την υποψηφιότητά του από τον Δήμο Μυτιλήνης ο Στρατής Κύτελης