Τρίτος νεκρός στη Μόρια και άλλος ένας πρόσφυγας σε κρίσιμη κατάσταση.

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

 

Τρίτος νεκρός σήμερα το πρωί στον καταυλισμό προσφύγων στη Μόρια. Όπως έγινε γνωστό και επιβεβαιώθηκε από αστυνομικές αρχές, βρέθηκε νεκρός άνδρας ηλικίας 20 περίπου ετών από το Πακιστάν. Την ιδια στιγμη άλλος ενας προσφυγας μεταφερθηκε στο νοσοκομείο σε κρισιμη κατασταση.

Όπως είναι γνωστό το Σαββάτο βρέθηκε νεκρός έξω από τη σκηνή του 45χρονος Σύρος ενώ την περασμένη Τρίτη πέθανε άλλος ένας άνδρας, 22 χρονών, αυτός από την Αίγυπτο. Και στις δυο προηγούμενες περιπτώσεις η ιατροδικαστική εξέταση δεν μπόρεσε να εξακριβώσει τα ακριβή αίτια του θανάτου των δυο ανδρών και ζητήθηκε ιστολογική και τοξικολογική παραπέρα διερεύνηση προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανότητα ο θάνατος να επήλθε από αναθυμιάσεις ή εισπνοή άλλων αερίων.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου έχει σημάνει συναγερμός προκειμένου να εξακριβωθεί η αιτία που οδήγησε τρεις ανθρώπους στο θάνατο μέσα σε μια εβδομάδα.

Η φωτογραφια απο την προσπαθεια των γιατρων να σωσουν τον 45χρονο Συρο το πρωι του Σαββατου.Διπλα ακριβως ο κουβας με τα απομεινάρια της φωτιάς που αναψε για να ζεσταθεί.

 

Προηγουμενο αρθρο

Γ.Μουζάλας:Αναλαμβάνουμε το μερίδιο της ευθύνης που μας αναλογεί

Επομενο αρθρο

The Island of Love:Το φεστιβάλ της αγάπης ανοίγει τα φτερά του!