Ένας παραμυθένιος γάμος με άρωμα Λέσβου… στην Κοπεγχάγη!

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Η Μαρία Φερνάντα Ελευθερία που γεννήθηκε στη Δανία αλλά οι ρίζες της κρατούν από την Πέτρα ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Πέλλε σε ένα μαγικό τοπίο της Κοπεγχάγης. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια απλή είδηση χωρίς ιδιαίτερη σημασία, όμως η Μαρία είναι η εγγονή της αγαπημένης μας Λίμπυ που αν και έφυγε, άφησε πίσω της αξίες και χαμογελαστά πρόσωπα. Θα ήταν αδύνατο να μην συγχαρώ την αγαπημένη μου οικογένεια, βλέποντας αυτές τις υπέροχες φωτογραφίες που κυκλοφορούν εδώ και μερικές μέρες στο διαδίκτυο.

Η Νάστια, η εξαίρετη ηθοποιός του βασιλικού Θεάτρου της Κοπεγχάγης αλλά και ο σύντροφός της Μίκαελ, ο Νικολάι ο γνωστός σκηνοθέτης και σεναριογράφος καθώς και όλα τα υπόλοιπα μέλη της πολυπληθούς και αγαπημένης μου οικογένειας ,έστησαν ένα αληθινό σκηνικό για τον παραμυθένιο γάμο της Μαρίας, μιας εξαίρετης νεαρής δημοσιογράφου με αιχμηρή πένα υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 

Η σύνταξη της εφημερίδας στέλνει τα θερμά της συγχαρητήρια και εύχεται στο «ροζ» ζευγάρι να συνεχίσει να έχει για πάντα μια ανέφελη ζωή.

Σ.σ. Οι αξίες που δίδαξε η Λίμπυ σε αυτήν την πραγματικά αγαπημένη οικογένεια, αποδεικνύουν ότι ακόμη και αν κάποιος δεν είναι εκεί, υπάρχει κάτι δυνατότερο από την παρουσία του και αυτό είναι η μνήμη αλλά και ο τρόπος να ιχνηλατείς πάνω στα δικά της ψήγματα ιστορίας που άφησε με την έρευνα και τη γνώση της διαμορφώνοντας μια σύγχρονη ελληνική οικογένεια στην μακρινή Δανία.

 

 

Προηγουμενο αρθρο

Euphoria 2019: Πρωινή yoga με τον Γεράσιμο Μπενάκη!

Επομενο αρθρο

Φύλαξη συνόρων, αποσυμφόρηση και κλειστά κέντρα τα αιτήματα των Δημάρχων του Βορείου Αιγαίου