“Δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη”

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:
“Σας καλούμε να συμμετέχετε στην εκδήλωση συμπαράστασης και εμψύχωσης για μία συμπολίτισσα και φίλη μας, η οποία διαμένει πολλά χρόνια στην Μυτιλήνη. Για να αποδείξουμε στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε ότι εξακολουθούμε να παραμένουμε δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Η φίλη μας Λ.Κ. πριν από 30 χρόνια είχε ένα ατύχημα που την άλλαξε για πάντα, στο σώμα, στο πρόσωπο αλλά, όχι στην ψυχή υφιστάμενη περισσότερες από 60 χειρουργικές επεμβάσεις Για εμάς τους φίλους της είναι πάντα ένας φάρος ελπίδας. Εφόσον εκείνη μπόρεσε να ξεπεράσει τόσα ανυπέρβλητα εμπόδια, είναι βέβαιο ότι ο καθένας μας μπορεί να αντιμετωπίσει τις περιπέτειες της ζωής του…
Στο επόμενο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να κάνει ακόμη ένα καθοριστικό χειρουργείο αποκατάστασης λειτουργικών προβλημάτων στο πρόσωπο της, ώστε να συνεχίσει να έχει μια αξιοπρεπή καθημερινότητα. Είναι η φίλη μας, η αδελφή μας, ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας…”
 (H εφημερίδα Πολιτικά και το Περιοδικό Vintage Lesvos σας καλεί στο Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για τη Λ. Κ)
Προηγουμενο αρθρο

Έργα του Αλέκου Φασιανού στην Γκαλερί “Σαπφώ”

Επομενο αρθρο

“Αvril et Djam”: Ο Tony Gatlif συναντά τον Σόλωνα Λέκκα στον Αφάλωνα