Search

Την καλύτερη γεύση άφησε η Λέσβος στο …Master Chef

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν και η Λέσβος άφησε την πιο γλυκιά γεύση στους διοργανωτές.

Απο την πλευρά του ο Σύλλογος Εστίαση ανέφερε τα εξής

“Με χαρά βλέπουμε ότι οι προσπάθειες του Συλλόγου μας “ΑΣΠΙΔΑ” εδώ και ένα χρόνο, να φέρουμε την διασημότερη γαστρονομική τηλεοπτική εκπομπή της χώρας στο νησί μας γίνεται πράξη. Σκοπός του Συλλόγου μας είναι να αναδείξουμε τα τοπικά μας προϊόντα και την γαστρονομία μας σε όλη την χώρα και όχι μόνο. Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και ειδικότερα τον κ. Μουτζούρη και την κ. Πολιτάκη που με την στήριξη τους θα γίνει αυτή η τόσο σημαντική συνδιοργάνωση.
Ευχαριστούμε και τους 2 Δήμους του νησιού μας που αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια και όλους όσους βοήθησαν”

Ευχαριστήρια ανάρτησαν στο Facebook τα εστιατόρια Βρύση της Δάντης και Μάρμαρο που είχαν την τύχη να γνωρίσουν από κοντά τους τρεις σεφ και παρουσιαστές του παιχνιδιού Σωτήρη Κοντζιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Πανό Ιωαννίδη.

Μια ονειρική βραδιά γαστρονομίας, με καλεσμένους τους διάσημους Σεφ και παράλληλα κριτές του διάσημου τηλεπαιχνιδιού MasterChef Gr έκλεισε με μεγάλη επιτυχία και ικανοποίηση.
“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές της εκδήλωσης αυτής, πρώτα απ’ όλα τον Δήμο Μυτιλήνης και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου καθώς και τον σύλλογο εστίασης “Ασπίδα” για την άρτια συνεργασία και εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μας
Επίσης ένα θερμό ευχαριστώ από καρδιάς στου συνεργάτες μας που δίχως την πολύτιμη συνδρομή τους δεν θα ήταν τίποτα τόσο απλό.”
Οι επιχειρήσεις μας “Βρύση της Δάντης” και “Μάρμαρο” εύχονται ολόψυχα καλό Πάσχα και χρόνια πολλά σε όλες και όλους!