Search

Ο Γαληνός … πάει Αθήνα !

Ο Ιωσήφ είναι ένα δικό μας παιδί. Ένας άνθρωπος που παρά το νεαρό της ηλικίας του και τα σαράντα κύματα που κατόρθωσε να υπερπηδήσει όλα αυτά τα χρόνια, ρισκάρει για ακόμη μια φορά επαγγελματικά και αυτή τη φορά στην Αθήνα. Μετά την επιστροφή από τις Πανεπιστημιακές σπουδές του, το νησί αποτέλεσε τη βάση του με το γούρι, όπως λέει ο ίδιος, το PHYSIOGALINOS Advanced Rehabilitation Clinic 1, στη Μυτιλήνη, επί της Ασκληπιού 70 στην Χρυσομαλλούσα, ενώ το δεύτερο έχει έδρα την Καλλονή και αποτελούν σύγχρονα κέντρα καινοτόμων εφαρμογών φυσιοθεραπευτικής αξιολόγησης και αποκατάστασης.

Παράλληλα ο Ιωσήφ προχώρησε και στην ίδρυση 2 ακόμη εταιρειών, την AEOLIA EXECUTIVE MEDICAL SPA SERVICES που αναλαμβάνει την διοίκηση SPA σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού και τη MEDia Production που αναλαμβάνει φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση ιατρικών/ παραϊατρικών επαγγελμάτων κυρίως. Λογική συνέχεια λοιπόν τώρα, η επέκταση στην Αθήνα.

 Ο ίδιος μας δήλωσε χαρακτηριστικά για το νέο του επιχειρηματικό άνοιγμα το οποίο και συστήνουμε ανεπιφύλακτα και στους Λέσβιους της Αθήνας.

 « Τρία χρόνια μελέτης μου πήρε η συγκεκριμένη κίνηση. Δεν ήταν μία εύκολη απόφαση. Δόθηκε ένα μεγάλο κίνητρο όταν εμφανίστηκε το ακίνητο που πρόκειται να στεγαστεί το τρίτο φυσικοθεραπευτήριο, προς πώληση, σε περιοχή που έψαχνα. Το νησί στο οποίο μεγάλωσα, το νησί που με σπούδασε, με υποδέχτηκε πίσω και απλόχερα ο κόσμος από την αρχή μου εμπιστεύτηκε τα προβλήματα υγείας που είχε.

 Έντεκα χρόνια τώρα, πιστεύω ότι μου έχει δώσει εφόδια και εμπειρία που με κάνουν να νιώθω σίγουρος ότι μπορώ να ανταπεξέλθω πλήρως ακόμη και στα πιο απαιτητικά περιστατικά στην Αθήνα. Λένε ότι : Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς! Νιώθω πολύ τυχερός! Σκέφτομαι ότι το πρώτο φυσικοθεραπευτήριο το άνοιξα όταν ανακοινώθηκαν τα capital control, το 2ο με το πρώτο lockdown από COVID παράλληλα με ένα σοβαρό θέμα υγείας στην οικογένεια μου … καταλαβαίνεις ότι δε με φοβίζει πια τίποτα ώστε να δοκιμάσω τις γνώσεις και να μοιραστώ την εμπειρία μου και στην Αθήνα …»

 Σύντομα λοιπόν κοντά στους Λέσβιους  της Αθήνας,  ο Γαληνός, θα λύσει ότι σας απασχολεί και  ότι βέβαια κάνει την … κίνηση σας δυσκολότερη…