Search

Μια δωρεά από την καρδιά της Ροζ Δύναμης στο Κέντρο Υγείας Άντισσας

Ο Σύλλογος γυναικών με νεοπλασία και φίλων εθελοντών, Ροζ Δύναμη έκανα μια σπουδαία δωρεά… από την καρδιά του στο Κέντρο υγείας Άντισσας. Στην μνήμη στο κοριτσιών της Δέσποινας και της Μυρσίνης η Ροζ δύναμη έκανε δωρεά έναν νέο καρδιογράφο. Όπως αναφέρουν με ανάρτηση τους στην σελίδα τους στο facebook “ήταν επιθυμία του Συλλόγου μας να κάνουμε κάτι στη μνήμη των κοριτσιών μας.
Της Δεσποινας και της Μυρσίνης που είναι πάντα στη σκέψη μας και στις καρδιές μας.
Σκεφτήκαμε μιας και ένας από τους πρωταρχικούς σκοπούς μας είναι η προσφορά να κανουμε δωρεά έναν νέο καρδιογράφο, στο Κέντρο Υγείας Άντισσας. Είναι η πρώτη δωρεά που κάνουμε καθώς θα ακολουθήσουν δωρεές και σε άλλα κέντρα.

Ο συγκεκριμένος καρδιογράφος είναι τρικάναλος, ηλεκτροκαρδιογράφος, με δυνατότητα εκτύπωσης της διάγνωσης και αποθήκευσης ιστορικού και είναι απαραίτητος για την κάλυψη των αναγκών του Κέντρου Υγείας αλλά και για την ανανέωση του εξοπλισμού του, με πιο σύγχρονο.

Επιπρόσθετα θα θελαμε να σας ενημερώσουμε ότι σε λίγες μέρες θα ειναι έτοιμος και ο χώρος του Συλλόγου μας, είμαστε χαρούμενες και ικανοποιημένες τόσο γιατί είχαμε τη βοήθεια του κόσμου αλλά και γιατί τώρα θα μπορούμε να παρέχουμε καλύτερα τις υπηρεσίες μας και να τις εξελίσσουμε : η ενημέρωση, ο εθελοντισμός, η πρόληψη έχουν πλέον την στέγη τους και ο κόσμος θα μπορεί να μας επισκέπτεται και να παρέχουμε τις δωρεάν συνεδρίες μας ατομικά και ομαδικά με την Κλινική Ψυχολόγο – ψυχοθεραπεύτρια μας κυρία Στέλλα Χίου

Με βήματα σταθερά αλλά ουσιαστικά είμαστε παρόν και προχωράμε, με φάρο το όραμα μας και συνοδοιπόρους όλους εσάς στοχεύουμε στην Πρόληψη, στην Ενημέρωση, στον Εθελοντισμό, στην καλύτερη ποιότητα ζωής!