Δήλωση του Δημήτρη  Χαλκιώτη για τις εκλογές

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

 Χωρίς αμφιβολία, οι επικείμενες εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου αποτελούν σημείο καμπής για την κυβερνησιμότητα της χώρας και την έξοδό της από την κρίση.

Τώρα που παρήλθε η περίοδος των ψευδαισθήσεων, απαιτείται να  δούμε την ουσία των πραγμάτων, να αρθρωθεί τεκμηριωμένος πολιτικός λόγος, και να προταθούν εφικτές λύσεις προς προοδευτική κατεύθυνση.

Προέχει σε αυτήν τη συγκυρία η εξασφάλιση της πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας, για να εξαλειφθεί οριστικά η απειλή της κατάρρευσης.

Τάσσομαι υπέρ της προσπάθειας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, μια προσπάθεια που αποσκοπεί στην ανασυγκρότηση του χώρου του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού, την επανασύσταση της Κεντροαριστεράς προς ευρωπαϊκή κατεύθυνση.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη συνιστά τον εναλλακτικό προοδευτικό πόλο που μπορεί να συμβάλει καθοριστικά στην υπεύθυνη αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που ταλανίζουν την κοινωνία μας.

Με την ελπίδα να ηττηθεί στρατηγικά ο λαϊκισμός στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

 

  Δρ. Δημήτρης Χαλκιώτης

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Β΄

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ/ΥΠΑΙΘ

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ-ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΛΛ. ΑΝ. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

 

Προηγουμενο αρθρο

«Επέλεξα να εμπλακώ ενεργά σε μία δομή που εκφράζει απόλυτα τη δημοκρατία»

Επομενο αρθρο

 «Ζητάμε  ψήφο αυτοδυναμίας  για να δώσουμε σταθερότητα στην Ελλάδα…»