Τέλος οι παραδοσιακοί λουκουμάδες από τον Ταξιάρχη! Θυσία… στον ναό του χρήματος

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

 

Η Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών στον Μανταμάδο Λέσβου είναι πασίγνωστη για την εικόνα του Ταξιάρχη και για τους… λουκουμάδες της οικογένειας Πρινάρη. Μέχρι και χθες έξω από το γνωστό καφέ που λειτουργεί στον χώρο της Μονής εδώ και 27 χρόνια είχε σχηματιστεί μια τεράστια ουρά! Δυστυχώς όμως η επιχείρηση θα αλλάξει χέρια  καθώς πριν από λίγο καιρό πραγματοποιήθηκε δημοπρασία για τη μίσθωση του καφέ από τη Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών. Σύμφωνα με πληροφορίες η μίσθωση του ακινήτου έφθασε στα ύψη και πληροφορίες αναφέρουν ότι το μηνιαίο μίσθωμα ξεπέρασε τις 5.500 ευρώ!  Γεγονός,  μάλλον απαγορευτικό για τον υφιστάμενο ενοικιαστή που με αναρτησή του στο facebook αποχαιρετούν το…πιστό κοινό τους.

Η Ανάρτηση στο facebook

Μανταμάδος,1992

Ο Στράτος Πρινάρης αναλαμβάνει το καφενείο που βρίσκεται δίπλα από την εκκλησία του Ταξιάρχη. Περνούν τα χρόνια και μαζί περνάει και χιλιάδες κόσμος για να πιει το καφεδάκι του, να φάει τους λουκουμάδες του, και να ξαποστάσει στη σκιά των πεύκων. Συγχρόνως όμως, περνούν και πάρα πολλοί για να δουλέψουν στο καφενείο. Άντρες, γυναίκες, Μανταμαδιώτες ή όχι, πολλοί έκαναν τα πρώτα τους μεροκάματα στο καφενείο του Ταξιάρχη.

Όλους αυτούς, πελάτες και προσωπικό, θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε μέσα από τη καρδιά μας , για αυτά τα 27 υπέροχα χρόνια. Όλα τα ωραία όμως, κάποτε τελειώνουν. Σήμερα λοιπόν, Δευτέρα 11/3/2019, είναι η τελευταία ημέρα που θα λειτουργήσει το μαγαζί υπό τη δική μας διεύθυνση. Σας ευχαριστούμε και πάλι, και σας διαβεβαιώνουμε, ότι οι δρόμοι μας θα ξανά συναντηθούν. Εις το επανιδείν!

Οικογένεια Πρινάρη

 

Προηγουμενο αρθρο

Πράσινο φως από την Περιφέρεια για την αποκατάσταση του Πολυκέντρου Πλωμαρίου

Επομενο αρθρο

Μια Πύλη επικοινωνίας με όλο τον κόσμο! Το ReFOCUS Media Lab στη Λέσβο