Συνάντηση νέων με τον υποψήφιο Παναγιώτη Χριστόφα

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Έγιναν Περιφερειάρχες για λίγο, οι νέοι που συμμετείχαν στην συνάντηση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Παναγιώτη Χριστόφα χθες (σ.σ. Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου) βράδυ, «ρίχνοντας» στο τραπέζι τις δικές τους προτάσεις για την ανάπτυξη των νησιών μας.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κάλεσε όλους τους νέους σε μια πρώτη επαφή μαζί του βάζοντας τους στο παιχνίδι σαν να ήταν οι ίδιοι υποψήφιοι . Η αλήθεια είναι ότι η νέα γενιά,με τις δεξιότητες που κατέχει και με την νέα οπτική σε θέματα και προβλήματα μπορεί τελικά να αντικαταστήσει παλιές μεθόδους που έχουν αυτοματοποιήσει το σύστημα και το έχουν κάνει δυσκίνητο.

Με προτάσεις ανάπτυξης για την αγροτική Πολιτική, τον τουρισμό και την σωστή σύνδεση των νησιών, αλλά και με σχεδιασμό έργων που θα ανακουφίσουν την καθημερινότητα του νησιώτη ο Παναγιώτης Χριστόφας ως νέος και ο ίδιος τολμάει να ασχοληθεί με την πολιτική ως τεχνοκράτης με την πειθαρχία του αθλητή. Στη συνάντηση συμμετείχαν δεκάδες νέοι που κατέθεσαν ενδιαφέρουσες απόψεις για το αναπτυξιακό οργανόγραμμα των νησιών του Β.Α.Αιγαίου. Ο ίδιος τονίζοντας μεταξύ άλλων σημείωσε «αν θα θέλαμε κάτι να χαρακτηρίζει την δική μας οπτική για την Περιφερειακή Αρχή, αυτό είναι η εξωστρέφεια. Η αναζήτηση συνεργασιών και συμμαχιών, η εφαρμογή καλών πρακτικών, που υπάρχουν εκεί έξω, και περιμένουν να υιοθετηθούν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ξεφύγουμε από το καλούπι μας και να τολμήσουμε.»

Προηγουμενο αρθρο

“Απ το Μουσείο δε θέλω να βγω!

Επομενο αρθρο

Ο Μπόμπος δεν μένει πια εδώ!