ΣΥΝ ΛΕΣΒΟΣ: Μια συνεργατική προσπάθεια με την λογική του 1+1

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

«Αγοράζοντας ένα κουτί με λεσβιακά προιόντα, το ΣΥΝ ΛΕΣΒΟΣ δίνει ένα ανάλογο κουτί με βασικά προιόντα σε μια οικογένεια που τα έχει ανάγκη»

 

Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο γνώρισαν τη Λέσβο με την προσφυγική κρίση από το 2015. Αυτή η ανθρωπιστική κρίση επηρέασε τις ζωές τόσο των αιτούντων άσυλο όσο και του τοπικού πληθυσμού. Ωστόσο, η Λέσβος έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει: ιστορία, πολιτισμό, φυσική ομορφιά, γαστρονομία. Το πρότζεκτ ΣΥΝΛΕΣΒΟΣ προέκυψε από αυτή την ανάγκη: την ανάγκη να επαναπροσδιορίσουμε το όνομα του όμορφου νησιού μας βοηθώντας παράλληλα ανθρώπους που έχουν πληγεί από αυτήν την κρίση.

Ως εκ τούτου, συγκεντρώσαμε διάφορους τοπικούς παραγωγούς, με υψηλά πρότυπα ποιότητας, προκειμένου να δημιουργήσουμε κουτιά που περιέχουν τα προϊόντα τους.

Επιπλέον, έχουμε σχεδιάσει αυτό το έργο με βάση την ιδέα 1-για-1. Αυτό σημαίνει ότι για κάθε κουτί που πωλείται, δωρίζουμε μια τσάντα με εποχιακά βασικά τρόφιμα που προέρχονται και πάλι από τοπικούς παραγωγούς σε μια οικογένεια που έχει ανάγκη.

Ενημερωθείτε στη σελίδα synlesvos στο fb ή στο instagram

Τηλ:6980300891 #synlesvos #lesvos #lesvosisland #lesvosgreece #unboxinglesvos #premiumproducts #socialentrepren

 

Προηγουμενο αρθρο

H Λέσβος γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βουνού

Επομενο αρθρο

Υφαντά Χριστουγεννιάτικα στολίδια στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας