Στην εμβληματική Μ. Βρετανία το νέο γραφείο των Γκιγκιλίνη-Πρίμου

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

 

Ξεκίνησε από 1.1.2019 τη λειτουργία του, το νέο γραφείο μας στη Μυτιλήνη, μαζί με τον καταξιωμένο συνάδελφο Μυτιλήνης Αντώνη Πρίμο.

Το γραφείο στεγάζεται στην οδό Αλκαίου 1 στη προκυμαία Μυτιλήνης, στον δεύτερο όροφο του εμβληματικού κτιρίου του παλιού ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία. (τηλ.επικοινωνίας και ραντεβού 210.2477931 & 22510.43222, 29954 κινητό 6932420296, e-mail:gigilinis@msn.com, web: www.gk-law.gr).

Παράλληλα μπορείτε να μας βρείτε καθημερινά (09.00-18.00) στο γραφείο των Αθηνών (Πάρνηθος 74, 13674 Αχαρνές, τηλ.2102477931,996 και φαξ 210.2478549)

Το Δικηγορικό γραφείο μας στην Αθήνα, βρίσκεται στις Αχαρνές Αττικής, ξεκίνησε τη λειτουργία του το έτος 2007 και λειτουργεί με τους Δικηγόρους Βαγγέλη Γκιγκιλίνη, Ιωάννα Κοσσυβάκη και Παναγιώτα Χατζημιχαήλ.

Συνεργάζεται με το γραφείο της Μυτιλήνης που ιδρύθηκε το 1989 και λειτουργεί με τους Δικηγόρους Βαγγέλη Γκιγκιλίνη, Παρασκευή Δαστερίδου και Χρυσοβαλάντη Χρήστου, καθώς και με μεγάλα Δικηγορικά Γραφεία, σ’ολη την Ελλάδα και το εξωτερικό (Κύπρος, ΗΠΑ, Αυστραλία, Γερμανία κλπ).

Τα δικηγορικά γραφεία μας εξυπηρετούνται από ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων Δικαστικών Επιμελητών, Συμβολαιογράφων, Πραγματογνωμόνων, Γραφολόγων, Πολιτικών Μηχανικών, Ιατρών, Οικονομολόγων, Περιβαλλοντολόγων, Επενδυτικών και άλλων Συμβούλων, σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι προσφέρουν την εξειδικευμένη γνώση των, σε κάθε είδους υπόθεση.

Αναλαμβάνουν την δικαστική εκπροσώπηση σας σε κάθε είδους Ποινική, Αστική και Διοικητική σας υπόθεση σ΄ολη την Ελλάδα και σε κάθε βαθμό (Άρειο Πάγο Συμβούλιο Επικρατείας και Ευρωπαϊκά Δικαστήρια), την παροχή νομικών συμβουλών και γνωμοδοτήσεων, καθώς και την διαχείριση κάθε είδους νομικών υποθέσεων σας.

Τα δικηγορικά γραφεία μας στην Αθήνα και τη Μυτιλήνη λειτουργούν όλο το χρόνο, με πλήρη γραμματειακή υποστήριξη και σύγχρονη ηλεκτρονική υποδομή έχουν άμεση νομοθετική ενημέρωση και σύνδεση με νομικές τράπεζες πληροφοριών, ενώ συνεργάτες μας ομιλούν καλά την Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ισπανική και Τουρκική γλώσσα.

Προηγουμενο αρθρο

Αλλάζουμε την εικόνα μας μαζί με τους αναγνώστες μας!

Επομενο αρθρο

Γάλλοι πεζοπόροι χάθηκαν στον Καριώνα. Μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό τους