Στη Βουλή το θέμα της συκοφαντικής δυσφήμισης εναντίον του Δημάρχου

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Το θέμα της συκοφαντικής δυσφήμισης του Δήμαρχου Σπύρου Γαληνού από μέλη των “Ελεύθερων πολιτών” φέρνει στη Βουλή ο βουλευτής Γιώργος Πάλλης με επιστολή του στο Προεδρείο.

“Η νεοσύστατη δημοτική κίνηση Λέσβου «Ελεύθεροι Πολίτες», η οποία συσπειρώνει μέλη της Χ.Α. και της λεγόμενης «Πατριωτικής Κίνησης», κάποια εκ των οποίων κατηγορούνται ακόμη και για κακουργηματικές πράξεις εναντίον προσφύγων, κυκλοφόρησε τις προηγούμενες μέρες μια ανακοίνωση στην οποία υποστήριζε, χωρίς στοιχεία, ότι ο Δήμαρχος Λέσβου κ. Σπ. Γαληνός υποστηρίζει τους πρόσφυγες επειδή ο ίδιος και μέλη της οικογενείας του έχουν ιδιοκτησιακή σχέση με ΜΚΟ μέσω της οποίας εισπράττουν κονδύλια για το προσφυγικό.

Ο διανομέας της ανακοίνωσης μηνύθηκε από τον Δήμαρχο και συνελήφθη με την διαδικασία του αυτοφώρου αλλά, με απόφαση της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Μυτιλήνης, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να ορισθεί δικάσιμος.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Δήμαρχος Λέσβου προέβη σε δημόσια δήλωση, την οποία μας απηύθυνε και σε επιστολή, η οποία θεωρούμε πως έχει ιδιαίτερη βαρύτητα λόγω του κλίματος μισαλλοδοξίας που επιχειρείται εδώ και καιρό να δημιουργηθεί στη Λέσβο, και εν όψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών”.

 

Προηγουμενο αρθρο

Ίσες ευκαιρίες στην εκπαίδευση για παιδιά με Ειδικές Ανάγκες

Επομενο αρθρο

3 Δεκεμβρίου 1944