Σ.Ταμουτσίδου: Για την υγεία των μικρών σας φίλων!

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Η Κτηνιατρική κλινική της Σαπφώς Ταμουτσίδου είναι ένα σύγχρονο ιατρείο μικρών ζώων που δημιουργήθηκε με στόχο τη φροντίδα της υγείας των μικρών σας φίλων και την επίλυση όλων των αποριών σας ως προς τις ανάγκες τους.

Κύριο μέλημά της κας Ταμουτσίδου είναι η βελτίωση της υγείας, της ποιότητας ζωής των κατοικίδιων σας και η διαχείριση όποιας παθολογικής κατάστασης προκύψει με τον πιο ανώδυνο και φιλικό τρόπο προς εκείνα.

dscn2713

Κάθε ζωάκι που έρχεται στο ιατρείο είναι ξεχωριστό, έχει ιδιαίτερες ανάγκες ανάλογες με τον τρόπο διαβίωσής του, το περιβάλλον του, την ηλικία του και τον χαρακτήρα του. Με αυτά τα κριτήρια δημιουργείται ένα πρόγραμμα διατροφής, ένα εμβολιακό ή ένα θεραπευτικό πρωτόκολλο.

Το ιατρείο αναλαμβάνει όλα τα παθολογικά και χειρουργικά περιστατικά, τους εμβολιασμούς των ζώων, την τοποθέτηση microchip, το κούρεμα ενώ παράλληλα διαθέτει και είδη pet shop (αξεσουάρ, σκυλοτροφές) καθώς και κτηνιατρικά φάρμακα.

Παράλληλα η κυρία Ταμουτσίδου αναλαμβάνει παραγωγικές μονάδες εκτροφής ζώων ενώ συνεργάζεται και με την ΚΙΒΩΤΟ Μυτιλήνης στα προγράμματα για τα αδέσποτα ζώα.

dscn2712

Η ανταπόκριση της σε όποιο τηλεφώνημά σας θα είναι άμεση και θα σας δοθούν συμβουλές για το πώς να λειτουργήσετε ώστε να βοηθήσετε το κατοικίδιο…

Παπαδιαμάντη 19- Έναντι ζαχαροπλαστείου Γαρδένιας

22510 43333

6949-911852

Προηγουμενο αρθρο

Οι Γιατροί του Κόσμου στην πλατεία Σαπφούς για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

Επομενο αρθρο

Οικολόγοι Πράσινοι: “Οι υπεύθυνοι να απολογηθούν στους πληγέντες”