“Εν κουλί” : Μαρμελάδα με… χιούμορ απ΄ την Κάλυμνο

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Πείτε το ένοχη απόλαυση, πείτε το εκτόνωση ή πείτε δυνατά ναι βλέπω Master Chef και μου αρέσει. Όπως και να το πείτε το “εν κουλί” το ξέρετε. 

Πρωταγωνιστές του καυγά από τον οποίο προέκυψε η viral έκφραση ήταν ο κουλ Παντελής και ο όχι και τόσο κουλ Χαράλαμπος, οι οποίοι βρέθηκαν να είναι ζευγάρι σε μία ομάδα του Master chef με στόχο να φτιάξουν ένα γλυκό.

Όπως φάνηκε όμως, ο Κύπριος παίκτης δεν είναι και πολύ εύκολος στη συνεργασία, για να το πούμε διακριτικά. Ο Χαράλαμπος εξεγέρθηκε όταν είδε το κουλί (μια πηχτή σάλτσα που γίνεται με μαγείρεμα και άλεσμα λαχανικών ή φρούτων)που έφτιαχνε ο συμπαίκτης του με αποτέλεσμα να αρχίσει να φωνάζει.

Ανάμεσα στα τόσα που έλεγε, ο Κύπριος υποψήφιος Masterchef φώναζε στο συμπαίκτη του: «Κουλί τούτο; Κουλί; Να στοκάρω τον τοίχο να κλείσω καμία τρύπα. Ενκουλί;». Το βίντεο έγινε φυσικά viral.

Ε, ο αδερφός του Παντελή, που είναι ζαχαροπλάστης στην Κάλυμνο, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα παγωτό Εν Κουλί Ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος εντόπισε το εν λόγω παγωτό και ανάρτησε σχετική φωτογραφία στο twitter.

Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση της γεύσης παγωτού «ΕΝ ΚΟΥΛΙ»,  τα Ζαχαροπλαστεία «Βούρος» προχώρησαν στην έκδοση και μαρμελάδας με την ονομασία «Εν Κουλί».

Προβολή εικόνας στο Twitter

Η γνωστή επιχείρηση ζαχαροπλαστείων στην Κάλυμνο, «Βούρος», που φέτος συμπλήρωσε 100 χρόνια παρουσίας στις ζαχαροπλαστικές δημιουργίες, προχώρησε στην διάθεση μαρμελάδας ντοματάκι, με την ονομασία «ΕΝ ΚΟΥΛΙ». Η επιχείρηση «Βούρος», διαθέτει την μαρμελάδα και εκτός Καλύμνου, με αποστολές σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.

Προηγουμενο αρθρο

“Σέντε Μέντε”… με τη φωνή του Αργύρη Μπακιρτζή

Επομενο αρθρο

Με την υπογραφή του Κ. Μουτζούρη η κορυφαία συνεργασία ΕΛΠΕ και Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής