Ομαδική έκθεση επτά φίλων καλλιτεχνών…

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Από σήμερα και για έξι μέρες, στον πολιτιστικό χώρο της «Πολιάνα»

της ΒΑΓΓΕΛΙΩΣ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ


Μια ομαδική έκθεση φίλων καλλιτεχνών, ξεκινά σήμερα Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στις 8.30 το βράδυ, στον εκθεσιακή χώρο της «Πολιάνα». Συνολικά επτά εικαστικοί δημιουργοί θα εκθέσουν μαζί τα έργα τους, πίνακες ζωγραφικής και σκίτσα που αφορούν τη Μυτιλήνη και τη Λέσβο. Μια ξεχωριστή εκδήλωση, που στο σύνολό της θα διαρκέσει έξι ημέρες και θα αρχίσει συνοδεία ζωντανής μουσικής…


Πριν από λίγο καιρό, η Ανίκ Ντουνιά σχεδίασε μια σειρά από εντυπωσιακά και ξεχωριστά έργα που αναπαριστούν τη Μυτιλήνη και το υπόλοιπο νησί, το οποίο την εμπνέει διαρκώς λόγω της ομορφιάς του.

Στην έκθεση που ξεκινά σήμερα στο χώρο της «Πολιάνα», στην οδό Αθηνάς 3, η ίδια θα εκθέσει τα συγκεκριμένα έργα και κάποια ακρυλικά με θέμα τη θάλασσα και σε πιο αφηρημένο ύφος.

kl

Η Νεφέλη Σουλακέλλη, θα συμμετάσχει με μικρά έργα από φιγούρες με ακρυλικό, ο Αλέξανδρος Βογιατζής με σκίτσα, η Καίτη Καράκοντη με ακουαρέλες που περιλαμβάνουν ανάμικτα μέσα, ο Χρήστος Παπαχρήστος με ακρυλικά πορτρέτα παραδόσεων νησιών της χώρας η Μάρτα Σταματοπούλου με τα κόμικ της και η Βαλερί Ντουνιά, με φωτογραφίες, επάνω στις οποίες έχει ζωγραφίσει.

kk
Σύνολο επτά λοιπόν οι δημιουργοί και η έκθεση ανοίγει σήμερα στις 8.30 το βράδυ, συνοδεία ζωντανής μουσικής από μέλη του «Papalina Ensemble», που θα παίξουν μαζί με τραγουδίστρια από την Τουρκία.

lkΗ έκθεση θα συνεχιστεί σε καθημερινή βάση, μέχρι και τις 30 του μήνα και με ώρες λειτουργίας από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και από της 7 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.
Επιπλέον πληροφορίες: www.polianalesvos.gr, facebook: polianalesvos.

ki
Στις φωτογραφίες : Ένα από τα μικροσκοπικά έργα της Νεφέλη Σουλακέλλη, ένα από τα πολλά σκίτσα του Αλέξανδρου Βογιατζή και μια ακουαρέλα της Καίτης Καρακοντής. Τέλος, ένα από τα τρία έργα της Ανίκ Ντουνιά, όπως είδε η ίδια τη Μυτιλήνη…

 

Προηγουμενο αρθρο

Το 3ο Φεστιβάλ AegeanDocs ξανά στο Βόρειο Αιγαίο

Επομενο αρθρο

«Επέλεξα να εμπλακώ ενεργά σε μία δομή που εκφράζει απόλυτα τη δημοκρατία»