Ποιοι κάνουν το νησί ΜΕΓΑΛΟ ? Η Λέσβος της φιλοξενίας και του ποιοτικού τουρισμού

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:
“Το αφιέρωμα στην Λέσβο γιατί μπορώ να μιλήσω για μας μόνο είναι το καλύτερο που κάναμε ποτέ και είναι ένα πείραμα που πέτυχε. Αποδείξαμε μαζί με όλο τον πνευματικό κόσμο και με την στήριξη του Δήμου δυτικης Λέσβου ότι μπορείς να κάνεις ένα εξαιρετικό αφιέρωμα σε ένα νησί που αξίζει τόσα πολλά με 0 χρήματα, απλά έχοντας εμπιστοσύνη σε μια ομάδα με πάθος που ξέρει την δουλειά της και αγαπάει την Ελλάδα. Δεν έχω λόγια για τις εικόνες, δεν έχω λόγια για την Λέσβο, δεν έχω λόγια την φιλοξενία . Όσα έχω να πω θα τα πω στο τέλος αυτού του αφιερώματος που συνεχίζετε. Ένα έχω να πω ανυπομονώ να επιστρέψω, σας ευχαριστώ όλους εκεί. Μας είπατε τιμή σας που μας είχατε, σας απαντώ τιμή μας που σας γνωρίσαμε και εμπιστευτήκατε στα δικά μας μάτια τις ανεξαντλητες ομορφιες”, γράφει ο Κώστας Τάλως στο Αθηνολόγιο, τη σελίδα με τους 100.000 ακολούθους!
Το Αθηνολογιο ήρθε και έφυγε όμως από τη Λέσβο αφού γύρισε απ ‘άκρη σε άκρη το νησί. Τι έμεινε όμως πίσω. Η σούπερ ομάδα των ανθερώπων που δούλεψε για το καλύτερο! Όσο κάποιοι άλλοι περίμεναν πόσοι και ποιοοι θα κατεβουν από ένα κρουαζερόπλοιο κάποιοι άλλοι δούλεψαν και με το παραπάνω!
Το οδοιπορικό του Αθηνολογίου συνεχίζεται με τις όμορφες εικόνες που κερδίζουν τα likes χιλιάδων αναγνωστών.
Όμως ποιοοι ήταν αυτοί που κατάλαβαν στο νησί την δυναμική αυτής της σελίδας του facebook και κατάφεραν αυτή την φιλοξενία? Η Αφροδίτη Βατήτα ξεκαθαρίζει όλα με ένα post!
“Τέσσερις μέρες γεμάτες χρώματα, φως και αρώματα της Λέσβου. Τέσσερις μέρες που μας θύμισαν πως είμαστε ευλογημένοι που ζούμε σ’αυτό το πανέμορφο και γεμάτο εκπλήξεις νησί. Τέσσερις μέρες που γέμισαν τον εσωτερικό μας κόσμο με αγάπη και υπερηφάνεια.
Και πάνω απ’όλα -τέσσερις μέρες που ανέδειξαν την πραγματική εικόνα της Λέσβου που τόσο έχει αδικηθεί…
Στο επανιδείν αγαπημένε Αθηνολόγιο -μέχρι την άνοιξη – δίνοντας την υπόσχεση να συνεχίσουμε τις εξερευνήσεις σε καινούργια μέρη. Δεν υπάρχουν λόγια να σας ευχαριστήσουμε.
🥇Επειδή ένα τέτοιο οδοιπορικό δε γίνεται παρά μόνο με τη συνεργασία και προσφορά πολλών ανθρώπων, σας ευχαριστούμε όλους έναν έναν, καθώς και όλους τους ανθρώπους που προσφέραν τη βοήθεια τους αλλά τούτη τη φορά δεν.προλάβαμε να συνεργαστούμε. Αλλά σίγουρα θα υπάρξει συνέχεια!
Το Αθηνολόγιο με παραδοσιακές φορεσιές της Λέσβου
🤝 Ευχαριστούμε θερμά:
Τον Προιστάμενο Εφορείας Αρχαιοτήτων Λέσβου Παύλο Τριανταφυλλίδη, τον καθηγητή και Διευθυντή του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Νίκο Ζούρο & τον Στρατή Ζγουρνιό, τον Πάτερ Λεωνίδα & τον.κ. Ευάγγελο Ξεφτέρη, τον Πρόεδρο Μηθύμνης Ανδριώτη Θανάση, τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου και τον Φορέα Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Ερεσσού, το Eressian Hamam&Spa & τον Alexis Michalas , το Mont d’Olive Villas, τον Θεόφιλο Χαβουτσιώτη και AVIS, το Συνεταιρισμό Γυναικών Μεσοτόπου, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μεσοτόπου, τον Στέλιο Γαλανό -ΑΚΡΗΤΟΣ ΟΙΝΟΣ από τα Χύδηρα, τον Στρατή Κοντό – Lesvos Honey από Άναξο, τον Mιχάλη Μπάκα, τη Έλσα Εγγλεζοπούλου, τη Cindy Camatsos, την κα. Ευδοκία, τον Καγιαλάρη Γαβριήλ, τον κ. Βαχαράκη Κυριάκο, τον Πολιτιστικό Συλλογο Παρακοίλων Ροδόδεντρο, τη Μαρία Κατσαρού, τη Γαβριέλα Βατή, τον Αργύρη Χατζημαλλή και ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην Ειρήνη Λαγούτατζη που χάρη σε εκείνη έγινε αυτό το αφιέρωμα στη Λέσβο!
Φωτογραφίες από το οδοιπορικό
Προηγουμενο αρθρο

Το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας εμεινε κλειστό για ΟΚΤΩ μέρες και υπάρχουν άνθρωποι με ανοιχτές τηλεοράσεις ΌΛΗ μέρα και ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.  

Επομενο αρθρο

Η συγκλονιστική γεωμετρία των “γιγάντων” της Μόριας.