Παραδόθηκαν τα πρώτα πακέτα της δράσης “Πακέτο-Βρίσα”

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Έπειτα από ένα τρίμηνο προετοιμασίας, τα πρώτα «Πακέτα Βρίσα» που ετοίμασαν μαθητές της Λέσβου για τους σεισμόπληκτους συνομηλίκους τους στα χωριά Βρίσα, Λισβόρι και Σταυρός της Λέσβου, παραδόθηκαν στους παραλήπτες τους!

Σε μια συγκινητική λιτή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στις 14/9/17 στο Πολύκεντρο Πολιχνίτου, παιδιά αυτών των χωριών, παρέλαβαν πακέτα που περιείχαν σχολικά είδη και αρκετά είδη ένδυσης.

Η δράση

Από το ξεκίνημα της δράσης έχουν καταγραφεί 125 σεισμόπληκτα παιδιά, κάτοικοι των χωριών της Βρίσας, Λισβορίου και Σταυρού, τα οποία επλήγησαν από τον σεισμό της 12ης Ιουνίου 2017.

Πως μπορείτε να βοηθήσετε

Οι ανάδοχοι που επιθυμούν να συνεισφέρουν οικονομικά στην προσπάθεια, καλούνται να συμπληρώσουν την σχετική φόρμα που θα βρουν στην ιστοσελίδα vrisa.lesvos.live.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συνεισφέρει ακόμα και σήμερα στη δράση οποιοδήποτε ποσό επιθυμεί. Όλα τα παραστατικά αγοράς προϊόντων θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα, μετά την ολοκλήρωση της δράσης.

Η δράση «Πακέτο Βρίσα» ξεκίνησε από την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Λέσβου και υλοποιείται από εθελοντές με την υποστήριξη της ομάδας ΙΔΕΑ.

Συντελεστές δράσης: Σύλλογος Γονέων των Μαθητών Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Πολιχνίτου, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Πολιχνίτου, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου Πολιχνίτου

Χορηγοί/Υποστηρικτές δράσης: Lweb (κατασκευή ιστοσελίδας), Digapictures (δημιουργία βίντεο), K44 Design Studio (δημιουργία λογοτύπου), Μεταφορική Μαργαρίτης, Μεταφορική Καλλονής, ΕΦΑΜ, Δικηγορική Εταιρεία «ΣΥΝ ΔΙΚΑΙΩ».

Χορηγοί επικοινωνίας: Ραδιοφωνικοί σταθμοί KISS FM, Αίολος και Astra, Εφημερίδα Πολιτικά, Εφημερίδα Δημοκράτης, Εφημερίδα Πρώτο Θέμα, Ogdoo.gr.

Φωτογραφίες: Ιγνάτης Τσικνής

Προηγουμενο αρθρο

Τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα-Αντιφασιστική πορεία στη Μυτιλήνη

Επομενο αρθρο

POLYPHONICA Αιγαίου: Οι εγγραφές ξεκίνησαν!