Παναγιώτης Χριστόφας: «Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί τον πυλώνα της προσπάθειας μας»

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Μια πρώτη συνάντηση με δημοσιογράφους της Λέσβου, είχε πριν από λίγες μέρες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΚΙΝΑΛ Παναγιώτης Χριστόφας.

Στη συνάντηση ο κ. Χριστόφας ανέπτυξε τις προτεραιότητες της υποψηφιότητας του για τα φλέγοντα ζητήματα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, επισημαίνοντας ότι ο συνδυασμός του «ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο» με… hashtags #tolmame2019 #VoreioAigaio, συγκροτήθηκε με τη γενική αρχή πως είναι πια καιρός η γενιά της κρίσης να τολμήσει και να βγει μπροστά.
Εκεί που οι άλλοι συνδυασμοί επενδύουν σε άλλους τρόπους και επιλέγοντας ανάμεσα στις παλιές «ξεθωριασμένες» κομματικές ταμπέλες, εμείς βασιζόμαστε στους ανθρώπινους πόρους, καθώς για εμάς το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί τον πυλώνα της προσπάθειας αυτής, τόνισε.

Ήδη ο υποψήφιος Περιφερειάρχης έκανε γνωστό το λογότυπο του συνδυασμού του και τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ανακοινώσει τους υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού του, οι οποίοι όπως είπε χαρακτηριστικά είναι νέοι τόσο ηλικιακά όσο και στην πολιτική σκηνή, ενώ προέρχονται από όλους τους χώρους τόσο στη Λέσβο όσο και στα υπόλοιπα νησιά.

Στην ανακοίνωση του σήματος του συνδυασμού, αναφέρεται:

Τον Οκτώβριο του 2018 ξεκινήσαμε μια τολμηρή προσπάθεια.

Η παράταξη «ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο», με επικεφαλής τον Παναγιώτη Χριστόφα, συνθέτει ένα ευρύ προοδευτικό κάλεσμα για την αλλαγή σελίδας στα νησιά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Σε μια εποχή απαξίωσης της πολιτικής ως απόρροια της απογοήτευσης και της διάψευσης των πολιτικών προσδοκιών – ιδιαίτερα από την νέα γενιά – έχει σαν στόχο να κινητοποιήσει τους νέους, ώστε να ασχοληθούν με τα κοινά και να ανανεώσει το πολιτικό προσωπικό του τόπου μας.

Το σήμα της παράταξής μας αντικατοπτρίζει αυτή την προσέγγισή: την πολυσυλλεκτικότητα, τη σύνθεση δυνάμεων, τη συνεργασία για την επίτευξη του κοινού οράματος και την νέα πνοή σε αυτό.

Προηγουμενο αρθρο

“Τι να ΄χες στο μυαλό σου αγόρι μου;” Από την Όλγα Χιώτη

Επομενο αρθρο

Καλο ταξίδι γιαγιά Μαρίτσα