Ο Πρίμπας στον Πανιώνιο!

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Πολύ γρήγορα βρήκε στέγη για την επόμενη χρονιά ο Μυτιληνιός προπονητής πόλο Παναγιώτης Πρίμπας. Ο πρώην πλέον προπονητής της Βουλιαγμενης θα κάθεται στον πάγκο του Πανιωνίου, όπου θα είναι βοηθός του Δήμου στην ανδρική ομάδα και υπεύθυνος στις κατηγορίες των νέων και των εφήβων. Οι 2 πλευρές βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα και τα βρήκαν σε όλα. Θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές υποδομών  στη νεότερη ιστορία του ελληνικού πόλο. Ο Μυτιληνιός  Παναγιώτης Πρίμπας ασχολούμενος με το άθλημα από πολύ νεαρή ηλικία έδειξε τόσο το ταλέντο του ως παίκτης αλλά και  ως ερασιτέχνης προπονητής στα ανερχόμενα τότε παιδιά του υγρού στοιχείου του θρυλικού ΝΟΜ. 

Όπως διαβάζουμε στο πισίνα net, ο  Παναγιώτης στον Πανιώνιο βρήκε ανθρώπους που τον πιστεύουν πολύ, αλλά και συνθήκες σαν αυτές που είχε συνηθίσει στην Βουλιαγμένη. Στόχος φυσικά του Πανιωνίου είναι να καταφέρει να ξαναγίνει καλή ομάδα στις συγκεκριμένες κατηγορίες και να διεκδικεί μετάλλια όπως στο πρόσφατο παρελθόν.

Ο Πρίμπας είχε και άλλες προτάσεις από σωματεία που καλλιεργούν το άθλημα, όπως η Γλυφάδα, το Π. Φάληρο, το Περιστέρι και ο ΠΑΟ. Όμως διάλεξε τον Πανιώνιο που του παρέχει αυτά που θέλει προκειμένου να αποδώσει όλα αυτά που μπορεί.

Προηγουμενο αρθρο

Σε εμπρησμό οφείλεται η μεγάλη πυρκαγιά στη Γέρα

Επομενο αρθρο

Διακοπές στο Σίγρι: Ο Δημήτρης Καταλειφός “έφτασε ως το τέρμα”