Ο Παναγιώτης Χριστόφας βάζει στο παιχνίδι τους νέους

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Το είχε πει από το ξεκίνημα της προεκλογικής του εκστρατείας ο Παναγιώτης Χριστόφας, όταν πολύ ψηλά στη λίστα προτεραιοτήτων του είναι να κινητοποιήσει τους νέους και να τους εμπλέξει σε διαδικασίες διαβούλευσης και λήψης αποφάσεων. Σε αυτό το πλαίσιο κινείται και η ανοικτή συνάντηση νέων (και όχι μόνο) που θα πραγματοποιηθεί στη Μυτιλήνη τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου στις 18:30 στον χώρο εστιατορίου του HOME στα Λαδάδικα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Από το ξεκίνημα της πορείας μας προς τις Περιφερειακές Εκλογές του 2019 με τον συνδυασμό «ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο» με Υποψήφιο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου τον Παναγιώτη Χριστόφα, θέσαμε αρκετά ψηλά ως στόχο την ανανέωση προσώπων και ιδεών στα νησιά μας.

Αυτό δεν μπορεί να συμβεί χωρίς την ενεργή συμμετοχή των νέων ανθρώπων. Θέλουμε να ακούσουμε τα προβλήματά τους άλλα και τις ιδέες και τις προτάσεις που ενδεχομένως να έχουν οι ίδιοι.

Γι’ αυτό τον λόγο ξεκινάμε από τη Λέσβο μια σειρά συναντήσεων, με ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους νέους και όχι μόνο, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε και να συζητήσουμε για το μέλλον των νησιών του Βόρειου Αιγαίου!

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στη Μυτιλήνη την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019, στις 18:30, στον χώρο εστιατορίου στο HOME (Παλαιών Πατρών Γερμανου 7, Λαδάδικα).

Προηγουμενο αρθρο

“Ένας μεγάλος έρωτας” στο Δημοτικό Θέατρο

Επομενο αρθρο

Χίος: “Έλλειψη διαφάνειας στην χρηματοδότηση, άθλιες συνθήκες”