Ο Μπόμπος δεν μένει πια εδώ!

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Πολλοί φιλόζωοι αναρωτήθηκαν που χάθηκε ο Μπόμπος. Το ημίαιμο γκριφόν που γυρνούσε στα Λαδάδικα και όχι μόνο, δεν μένει πια εδώ. Κέρδισε το δικό του λαχείο στα 10 σκυλίσια του χρόνια!

Βρέθηκε κουταβάκι μαζί με τα δυο αδέλφια του πριν 10 χρόνια στην κατάληψη του Μπινείου. Τα αδέλφια του υιοθετήθηκαν μετά από λίγο καιρό… Ο Μπόμπος όμως έμεινε να “αλητεύει” στους δρόμους για μια δεκαετία. Μέσα σε αυτά τα δέκα χρόνια δεν έχασε ποτέ πορεία ενώ δέχτηκε πολύ αγάπη από τον κόσμο που τον κρατούσε μέσα στο σπίτι του τις κρύες νύχτες. Μαζί με τη Στέλλα είχε βρει καταφύγιο στο καφενείο Π.

 

Ο Μπόμπος στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ 

 

Τον Οκτώβριο ο Μπόμπος ανησύχησε τον κόσμο που τον φρόντιζε καθώς εξαφανίστηκε για αρκετές μέρες. Τότε η σκέψη όλων είχε πάει στο κακό. Όμως για καλή του τύχη, όπως μάθαμε αργότερα,  μια εθελόντρια που βρέθηκε στη Λέσβο για το προσφυγικό, τον είχε “υιοθετήσει”.

Αφού τον πήγε στον γιατρό αποφάσισε να τον κρατήσει λίγες μέρες σπίτι της. Οι μέρες πέρασαν και η κοπέλα έπρεπε να φύγει κια ο Μπόμπος θα γυρνούσε ξανά στους δρόμους.  Η φιλόζωη εθελόντρια όμως δεν σταμάτησε εκεί. Βρήκε στον Μπόμπο ένα κανονικό σπίτι και νέα οικογένεια στην Ολλανδία, όπου ταξίδεψε πριν από λίγες μέρες!

Ζεστό σπίτι,φαί και βόλτες στα καταπράσινα πάρκα τον περιμένουν απο δώ και μπρος.Η ζωή φέρνει εκπλήξεις ανά πάσα στιγμή.Και φέρνει και λαχεία που δεν μετριούνται μόνο με χρήματα…

 

Προηγουμενο αρθρο

Συνάντηση νέων με τον υποψήφιο Παναγιώτη Χριστόφα

Επομενο αρθρο

“To πρώτο ελληνικό γραμματόσημο”- Από τη ΦΕΛ στη ΓΓΑΙΝΠ