Ο Χρήστος Θηβαίος τραγουδάει για τα παιδιά της Μόριας

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Συναυλία υπέρ των ανήλικων ασυνόδευτων της Μόριας δίνει ο Χρήστος Θηβαίος την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου στο  Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης υπό την αιγίδα του Δήμου Λέσβου. Η συναυλία διοργανώνεται από την Κίνηση Πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο» ενώ όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν για την υποστήριξη των αναγκών των παιδιών που ζουν μέσα στον καταυλισμό.

Από τις «Μέρες Αδέσποτες» στο «Σιδερένιο Νησί». 22 χρόνια δισκογραφίας και ο Χρήστος Θηβαίος συγκεντρώνει τις καλύτερες στιγμές του και παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο συναίσθημα, μελωδία και σπουδαίες επιτυχίες.

Τραγουδοποιός σπάνιας ευαισθησίας και ερμηνευτής υψηλών επιδόσεων, ο Χρήστος Θηβαίος διαλέγει τα αγαπημένα του τραγούδια από την πορεία του στη μουσική αλλά και άλλα που έχει αγαπήσει, από εκλεκτούς συναδέλφους του. Ταυτόχρονα παρουσιάζει και τα νέα τραγούδια από την σπουδαία δισκογραφική δουλειά που κυκλοφόρησε τον περασμένο Χειμώνα, με τίτλο «Σιδερένιο Νησί».

Ο Χρήστος Θηβαίος μαζί με δύο εξαιρετικούς μουσικούς υπόσχονται μια αξέχαστη συναυλία που θα συγκινήσει και θα διασκεδάσει, με τα δικά του σπουδαία τραγούδια, όπως το «Ημερολόγιο» και τις «Περικοπές Ενός Απόκρυφου Ευαγγελίου», αλλά και τραγούδια από τις συνεργασίες του με μεγάλους δημιουργούς, όπως τον Θάνο Μικρούτσικο, τον Γιώργο Ανδρέου, τον Βασίλη Δημητρίου κ.α.

Εισιτήρια προς 15 ευρώ, 13 ευρώ προπώληση, 10 ευρώ για φοιτητές, άνεργους, άνω των 65 , θα προπωλούνται από το ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου Πέμπτη 29 Νοε. μέχρι Τετάρτη 5 Δεκ. 11-1 πρωί και 6-8 απόγευμα.

Προηγουμενο αρθρο

Άνθρωπε αγάπα! Ο Κώστας Τουρνάς στο Πανελλήνιον

Επομενο αρθρο

Το “Θαλασσινό” λάδι του Κώστα Πρωτούλη