Να γεμίσει ο Ταρλάς για καλό σκοπό!

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Ένας διαφορετικός αγώνας, ένας αγώνας ανθρωπιάς και αλληλεγγύης θα λάβει χώρα το Σάββατο στις  6.30μ.μ. στο γήπεδο του Ταρλά. Με μια συγκινητική επιστολή το Νομικό Πρόσωπο Δήμου Λέσβου μας προσκαλεί  στον τελικό αγώνα Πρωταθλήματος Νέων “ΑΙΓΕΑΣ” – “ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ” στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης (Ταρλάς) αλλά και αγώνες επίδειξης επίλεκτων αθλητών του Πρωταθλήματος Νέων μία ώρα πριν.  Σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Εθελοντικών Οργανώσεων, Νέας Γενιάς & Εξυπηρέτησης του Πολίτη, το Νομικό Πρόσωπο Αθλητισμού Δήμου Λέσβου και την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου, θα γίνει μια προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων, για τη στήριξη της οικογένειας του μικρού 5χρονου Άγγελου.

“Είναι αλήθεια ότι ζούμε σήμερα σε έναν κόσμο πολύ διαφορετικό από αυτόν που γνωρίσαμε εμείς στο παρελθόν. Οι ραγδαίες οικονομικές εξελίξεις αγγίζουν όλες τις πτυχές της καθημερινότητας.

Μέσα σ’ αυτό το δύσκολο περιβάλλον, η επιδίωξη της αλληλεγγύης δεν είναι ελεημοσύνη. Είναι αναγκαίο στοιχείο οργάνωσης της κοινωνίας των πολιτών αλλά και ποιότητα ζωής και πολιτισμός.

Ζητούμε τη συμμετοχή και τη βοήθεια όλων και ελπίζουμε η κίνηση αυτή να συνεχισθεί και από άλλες αντίστοιχες πρωτοβουλίες.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βέβαιη συμπαράστασή σας Ας είναι αυτή η κίνηση ένα αντίδωρο για την ευλογία που βιώνουμε όσοι μπορούμε να χαιρόμαστε δυο-τρία πράγματα στη ζωή, όπως την καλή υγεία, δυο φίλους και την οικογένειά μας”.

Προηγουμενο αρθρο

Ένα έργο για τη Λέσβο στη Mediterranea 18 Biennale

Επομενο αρθρο

“Ποιος ανακάλυψε την Αμερική;”: Η γλυκόπικρη κωμωδία της Χρ. Σπηλιώτη στο ΦΟΜ