Μυτιλήνη: Αιμοδοσία την 1η Ιουλίου με κλήρωση για τη συναυλία Παπαρίζου

Με κλήρωση για 30 προσκλήσεις στη συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Σε νέα εθελοντική αιμοδοσία καλεί τους πολίτες ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Μυτιλήνης, ανταποκρινόμενος στις αυξημένες ανάγκες του Νοσοκομείου Μυτιλήνης σε αίμα.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Ιουλίου, στην αίθουσα αιμοδοσιών που βρίσκεται στο πάρκινγκ, δίπλα από τα γραφεία της ΔΕΗ.

Οι πολίτες θα μπορούν να προσέρχονται σε δύο χρονικές ζώνες, από τις 09:00 έως τις 14:00 και από τις 17:30 έως τις 21:30.

Ο Σύλλογος υπενθυμίζει ότι, λόγω των ιδιαίτερα αυξημένων αναγκών σε αίμα, οι εθελοντικές αιμοδοσίες θα πραγματοποιούνται πλέον την πρώτη Τετάρτη κάθε μήνα στον ίδιο χώρο, με στόχο τη σταθερή ενίσχυση των αποθεμάτων αίματος του νοσοκομείου.

Παράλληλα, προκειμένου να ενισχυθεί η συμμετοχή των πολιτών, όσοι προσέλθουν και αιμοδοτήσουν θα συμμετάσχουν σε κλήρωση για 30 προσκλήσεις στη συναυλία της Έλενας Παπαρίζου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 19 Αυγούστου στο γήπεδο Μυτιλήνης.

Ο Σύλλογος απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να στηρίξουν την προσπάθεια, υπενθυμίζοντας ότι λίγα λεπτά από τον χρόνο μας μπορούν να σώσουν μια ανθρώπινη ζωή.

Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί μια απλή, ασφαλή και πολύτιμη πράξη προσφοράς, που μπορεί να κάνει τη διαφορά για ασθενείς που έχουν άμεση ανάγκη από αίμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙΡΟΣ