Με επιτυχία και η 21η Εθελοντική Αιμοδοσία της Ομάδας Εθελοντών Αιμοδοτών Αγιάσου

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Έγινε χτες Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2023, στο Γυμνάσιο Αγιάσου η 21η τακτική Εθελοντική μας Αιμοδοσία. Προσήλθαν πενήντα τέσσερις (54) εθελοντές, απ’ τους οποίους αιμοδότησαν τελικά οι σαράντα οκτώ (48), ανάμεσα στους οποίους και τρεις (3) νέοι εθελοντές αιμοδότες.

Η ομάδα εθελοντών αιμοδοτών Αγιάσου καλωσορίζουν τους τρεις νέους αιμοδότες  και εύχονται το σημερινό βάπτισμα πυρός να γίνει εφαλτήριο για πολλές ακόμα μελλοντικές εθελοντικές αιμοδοσίες.

Στην ανακοίνωσή τους σημειώνουν :

“Ευχαριστούμε θερμά τους γιατρούς Φιαμέγκο Χρήστο και Σταματάκη Νεκταρία, τους/τις νοσηλευτές/τριες του Σταθμού Αιμοδοσίας του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης Γεώργιο Κατσούπη, Ελένη Κιαβουρίδου, Φωτεινή Κυριακού και τον οδηγό Ιωάννη Καλπάκα, που συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχή διεξαγωγή της Αιμοδοσίας.

Ευχαριστούμε επίσης τους Διευθυντές του Γυμνασίου και Λυκείου Αγιάσου και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Μυτιλήνης που στήριξαν, όπως πάντα, την κοινωνική μας πρωτοβουλία.

Όσοι για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν σήμερα, μπορούν να το κάνουν στο «Βοστάνειο» Νοσοκομείο Μυτιλήνης το επόμενο διάστημα με τη βοήθεια της Ομάδας μας”

Προηγουμενο αρθρο

Παλλεσβιακή κινητοποίηση και των νησιών του Αιγαίου στο υπουργείο Υγείας στην Αθήνα

Επομενο αρθρο

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Αγιάσο για τη μεγάλη γιορτή κάστανου