Με δύτες, Super Puma και με την ελληνική ομάδα διάσωσης συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμού της αγνοούμενης

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Ένα κορίτσι 9 ετών ( οι αρχικές πληροφορίες έλεγαν για 15χρονη) αγνοείται στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Λέσβου, ενώ αυτή την ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες υπό πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες για τον εντοπισμό της.

Έρευνες ξεκίνησαν στη θαλάσσια περιοχή στα Τσόνια Βόρεια της Λέσβου για 9χρονη πρόσφυγα που  αγνοείται όταν βάρκα που μετέφερε πρόσφυγες από τα απέναντι παράλια , προσέκρουσε σε βράχια.

Μέχρι στιγμής, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ Αιγαίου, έχουν βγει από τη βραχώδη περιοχή 52 πρόσφυγες , ενώ οι γονείς ενός κοριτσιού  δήλωσαν στις αρχές ότι το παιδί τους αγνοείται.

Ήδη ξεκίνησε  έρευνα για τον εντοπισμό του παιδιού, από τη θάλασσα με τις δυνάμεις του λιμεναρχείου και της Frontex, από αέρος με Super Puma  που έφτασε από τη Λήμνο και από τη στεριά με πεζοπόρα τμήματα με τη συμμετοχή και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης. Την περιοχή ερευνούν και δύτες .

“Τα σκάφη είναι όλα έξω και τα ελικόπτερα πετάνε αυτή τη στιγμή στο χιόνι.Δύσκολα θα συνεχίσουν την έρευνα υπό αυτές τις συνθήκες” επιβεβαιώνουν μάρτυρες από την περιοχή.

Προηγουμενο αρθρο

Παρέμβαση για να “στεγνώσει” το Νηπιαγωγείο του Σιγρίου

Επομενο αρθρο

Μαλλιά Γαλιά Καρύδια Λόγκο και Συμπάθεια