ΛΟΙΑΘ: Πρόσφεραν χαρά στην ιστιοπλοϊκή μας οικογένεια.

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Η Aegean Regata 2023, ένα από τα μεγαλύτερα ιστιοπλοϊκά γεγονότα στο Αιγαίο, ολοκληρώθηκε με επιτυχία μετά από μία εβδομάδα συναρπαστικών αγώνων και κοινωνικών εκδηλώσεων. H 22η διοργάνωση της Aegean Regaa (20-26 Αυγούστου) φιλοξενήθηκε σε
ιδιαίτερους προορισμούς του Β. Αιγαίου, ξεκινώντας από τον γραφικό Μόλυβο, ταξίδεψε προς τα ακριτικά Ψαρά, τις πανέμορφες Οινούσσες και το υπέροχο νέο λιμάνι των Καρδαμύλων, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους συμμετέχοντες.

Οι εκπρόσωποι του ΛΟΙΑΘ εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς όλους όσους στήριξαν και ενθάρρυναν τη διοργάνωση και πρόσφεραν χαρά στην ιστιοπλοϊκή μας οικογένεια.

“Ο Λεσβιακός Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας (ΛΟΙΑΘ) για άλλη μία χρονιά στήριξε τον θεσμό της Aegean Regaa και πλαισίωσε τον αγωνιζόμενο στόλο με 4 συμμετοχές από τα σκάφη ΦΟΙΒΟΣ (Φερβελής Κωνσταντίνος), ΕΥΠΛΟΙΑ (Αντωνάκας Ιωάννης), ΑΘΩΣ
(Κονιαρέλλης Δημήτρης) και SUNFIZZ (Στρατής Πάλλης).

Ιδιαίτερα το ιστιοπλοϊκό σκάφος “Sunfizz,” με κυβερνήτη τον Στρατή Πάλλη, κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία του και την 13η θέση στη γενική κατάταξη. Οι αθλητές του ΛΟΙΑΘ αντιμετώπισαν σκληρούς ανταγωνιστές από όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, αντιμετωπίζοντας τις απαιτητικές συνθήκες του Αιγαίου. Η ομάδα του “Sunfizz,” επέδειξε εξαιρετικές ιστιοπλοϊκές ικανότητες για άλλη μία φορά, προσφέροντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση”.

 

Προηγουμενο αρθρο

Απάντηση στην καταγγελία για θανάτωση γάτας

Επομενο αρθρο

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 2023-24, ΣΤΟΝ ΦΟΜ για όλες τις ηλικίες,