Καλοκαιρινή νυχτερινή ποδηλατάδα για μικρούς και μεγάλους

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Για άλλη μια χρονιά το Summer Night Ride, η παραδοσιακή βραδινή ποδηλατική βόλτα της Μυτιλήνης πραγματοποιήθηκε με επιτυχία!

 

“Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια νυχτερινή ποδηλατική βόλτα κάτω από την Αυγουστιάτικη πανσέληνο.

Παράδοση αυτή η βόλτα, μας συντροφεύει από το 2012. Συνδυάζεται πάντα με πετάλι, σουβλάκια και μπύρες.
Φέτος είπαμε να αξιοποιήσουμε τον νέο ποδηλατόδρομο Μυτιλήνης που ολοκληρώθηκε πριν ένα μήνα στα Τσαμάκια.
23/8 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00, 60 μικροί και μεγάλοι, ξεκινήσαμε μια βόλτα στο τμήμα του ποδηλατόδρομου που έχει παραδοθεί μέχρι αυτή τη στιγμή. Τα μικρά παιδιά έκαναν τη βόλτα μέχρι το άγαλμα.

Μετά συνεχίστηκε μια βόλτα για μεγαλύτερους αναβάτες όλων των ηλικιών. Η βόλτα κινήθηκε σε παραδοσιακά σοκάκια της Μυτιλήνης και έως το άγαλμα της Μικρασιάτισσας Μάνας. Από κει και μέσα από τα φεγγαρόλουστα στενάκια του ιστορικού κέντρου της πόλης επιστρέψαμε όλοι μαζί στον τόπο εκκίνησης. Δυστυχώς πολλοί δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν όλη την διαδρομή μιας και στο κομμάτι από Απελή έως την γέφυρα, το διαχωριστικό παρτέρι ήταν γεμάτο με “καλλωπιστικά” τριβόλια με αποτέλεσμα να πάθουν πάρα πολλά ποδήλατα λάστιχο!
Μετά τη βόλτα μαζευτήκαμε στην Πλαζ ΕΟΤ όπου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο δροσερό γρασίδι, μας περίμεναν σουβλάκια μπύρες και η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος!

Η παρέα (όπως κάθε χρονιά) επανασυνδέθηκε έτοιμη για τις πρώτες φθινοπωρινές βόλτες, τα events, τους αγώνες του χειμώνα κι όλα αυτά που μας περιμένουν ακόμα μέσα στο 2021”.

 

https://mail.google.com/mail/u/0/?tab=rm&ogbl#inbox/FMfcgzGkbDRPvKRqzwRJWQKXqTQXprhW?projector=1

Προηγουμενο αρθρο

Ντοπιολαλιά… challenge για να φρεσκάρουμε τις γνώσεις μας στα Αγιασιώτικα!

Επομενο αρθρο

Όπλα και ναρκωτικά σε θαλαμηγό που “πιάστηκε” στο Πλωμάρι