Μυτιλήνη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Πέμπτη στην οδό Ναυμάχου Αποστόλη

Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας θα εφαρμοστούν το πρωί της Πέμπτης 6 Αυγούστου στη Μυτιλήνη, εξαιτίας προγραμματισμένων εργασιών.

Από τις 09:00 έως τις 13:00 θα παραμείνει κλειστή για τα οχήματα η οδός Ναυμάχου Αποστόλη, στο τμήμα μεταξύ των οδών Φιλικών και Καβέτσου.

Η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας αποφασίστηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λέσβου, ενώ στην περιοχή θα ισχύσουν κατά περίπτωση οι αναγκαίες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις.

Η Τροχαία Μυτιλήνης θα βρίσκεται στο σημείο για τη ρύθμιση της κίνησης, τη διευκόλυνση των οδηγών και την ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας.

Οι οδηγοί που κινούνται στην περιοχή καλούνται να επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές και να συμμορφώνονται με τις οδηγίες της Τροχαία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙΡΟΣ