Η τέχνη βρήκε στέκι!

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Gallerie Σαπφώ

Με μια εξαιρετική συλλογή έργων από Λέσβιους εικαστικούς αλλά και με έργα  κατ’ επιλογήν Λέσβιων καλλιτεχνών ,η Gallerie  Σαπφώ άνοιξε στο κοινό με τα επίσημα εγκαίνια της την περασμένη εβδομάδα. Μανιατόπουλος, Τριανταφύλλου, ΒΑΝΙΩ, Καλαντζάκης, Πουγεράση, Κομνηνού, Dolanga, Σίρις, Καριωτέλλης, Γκουρογιάννης, Στεφάνογλου είναι οι συμμετοχές που κοσμούν με τα έργα τους αυτήν την περίοδο.

Η οδός Σαπφούς, γέμισε από  το φιλότεχνο κοινό της πόλης που βρέθηκε εκεί για να θαυμάσει τα έργα τους αλλά και για να επικοινωνήσει μαζί τους.

DSCN2558

Η ιδιοκτήτρια της Gallerie Σαπφώ, Δέσποινα Στεφάνογλου, με τη βοήθεια του επιμελητή του χώρου Κώστα Καριωτέλλη έχει ήδη «κλείσει» όλη την καλοκαιρινή σαιζόν με εκθέσεις που θα ταρακουνήσουν τα νερά του πολιτιστικού μας περιβάλλοντος. Μιλώντας με την ίδια κατά τη διάρκεια των εγκαινίων μας είπε χαρακτηριστικά «….Τα σχόλια και οι κριτικές που ακούσαμε στα εγκαίνια της γκαλερί ήταν πολύ θετικά. Το καλλιτεχνικό κοινό της Λέσβου είναι τόσο ευρύ και για αυτό  το λόγο αξίζει η δημιουργία μιας γκαλερί, όπου θα μπορούν να ενημερώνονται για τις δημιουργίες διαφόρων καλλιτεχνών όπως και να παρουσιάζουν και οι ίδιοι τα έργα τους. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να κινούμε συνεχώς το ενδιαφέρον του κοινού, έτσι ώστε να νοιώθει την ανάγκη καλλιτεχνικά να επισκέπτεται το χώρο και να παρακολουθεί τα διάφορα καλλιτεχνικά δρώμενα».

 

DSCN2562

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να προβάλλουν τα έργα τους στο χώρο μπορούν με μια επιτόπια επίσκεψη να συνομιλούν τόσο με την ίδια όσο και με τον επιμελητή προκειμένου να κλείνουν ραντεβού στο τηλέφωνο 6976280876 (Κώστας Καριωτέλλης )

konkar63@yahhoo.gr

 

DSCN2546

DSCN2547

Προηγουμενο αρθρο

Σύλλογος Καταπιεσμένων Ανδρών Μυτιλήνης: Ένας…δυναμικός σύλλογος με 43 χρόνια ιστορίας

Επομενο αρθρο

Οι πρωταγωνιστές του GAME OF THRONES στη Λέσβο