Η συμμαχία του ΟΥΖΟΥ για το LESVOS INSIDER

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Μια καινοτόμος πρωτοβουλία συνεργασίας επιχειρηματιών με στόχο την προβολή της γαστρονομικής και τουριστικής ταυτότητας της Λέσβου παρουσιάστηκε πρόσφατα από την ποτοποιία ΕΒΑ Α.Ε.  Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Ούζου που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις της ποτοποιίας ΕΒΑ, όπου στήθηκε με μεράκι ένα σκηνικό με αρώματα, συνταγές και μουσικές της  Λέσβου.

 

Στην εκδήλωση στην οποία συμμετείχε το  δίκτυο  Travel Bloggers Greece, παρουσιάστηκαν ο νέος τουριστικός οδηγός Lesvos Insider που αποτελεί πρωτοβουλία της ποτοποιίας ΕΒΑ  σε συνεργασία με τις τοπικές συνταγές του Τζετζερέ, τους πρωτότυπους  αλκοολικούς αλκοολικούς πειραματισμούς του ούζου Sertiko και των λικέρ Μαστίχας Mastic Tears (Classic, Lemon, Dry) από το Γιώργο Μαρδά, τους  γευστικούς πειρασμούς των παστών και της ελιάς της ΛΕΒΑ Α.Ε., το βραβευμένο ελαιόλαδο από τα Ελαιοπερίβολα Οικογένειας Τζωρτζή, τα  Ζυμαρικά Θέρος καθώς και τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα της Γαλακτοκομικής Λέσβου Α.Ε.

 

 

Η εκδήλωση συνοδεύτηκε  από τους ήχους της παραδοσιακής μουσικής του Κέντρου Σπουδών Ανατολικής Μουσικής (ΚΕΣΑΜ) που ανέβηκαν στο πάλκο και έδωσαν ζωή στο καφενείο του Μουσείου.

 

MOYSIKOI KESAM

 

 

Η επιτυχία της γιορτής είναι απόδειξη ότι μόνο μέσα από τη συνεργασία και διάδραση –καμιά φορά και «εκτός γραφείου» -μπορούν να επιτευχθούν κοινοί στόχοι, να προκύψουν νέες ιδέες και προοπτικές συνεργασίας για όλους τους παραγωγικούς τομείς του νησιού.

 

Lesvos Insider

 

 

 

 

 

Προηγουμενο αρθρο

Η Λέσβος ταξιδεύει στην Ευρώπη. Ο Σπύρος Γαληνός στις Βρυξέλλες

Επομενο αρθρο

Επεισόδια στη Μόρια.Πρόσφυγες έριξαν τους φράχτες