Η Ντέπη, ο Paul Di ‘Anno, οι φίλοι της και η δημιουργία των bejART

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Μια πολύ σημαντική στιγμή της ζωής της μας θύμισε η θρυλική Ντέπη όταν το 2014  άνοιξε την συναυλία του θρυλικού Paul Di Anno με τις κονσόλες της.

“Όταν μπήκα στα παρασκήνια, με κοίταξε με ένα βλέμμα στιλέτο που μου πάγωσε το αίμα .
Όταν όμως μιλήσαμε συνειδητοποίησα για άλλη μια φορά πως οι metallικές καρδιές είναι οι πιο όμορφες. Και Οι πιο ευαίσθητες. Να μείνεις για πάντα έτσι, ροκ.  Αυτό μου ευχήθηκε χτυπώντας μου την πλάτη πριν φύγω. I will. .. του υποσχέθηκα, χαρίζοντας του ένα χαμόγελο”.

Με αυτό το χαμόγελο αλλά και με την συμπαράσταση των φίλων της καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο η ακούραστη Ντέπη συνεχίζει εδώ στη Μυτιλήνη να δημιουργεί πυρήνες τέχνης κι ομορφιάς. Κάθε τετάρτη η Ντέπη δημιουργεί μια αλτρουιστική πρότασή για τους καλλιτέχνες που μπορούν να έρχονται και να παρουσιάζουν το έργο τους εδώ στο νησί.


“Είναι μια πρόταση για να ακουστούν φωνές. Να γεμίσει το σοκάκι με χρώματα.
Με ποίηση, μουσικές, πίνακες, χορούς … Ήδη έχουμε πολλές προτάσεις. Θα έρθουν και φίλοι καλλιτέχνες από Αθήνα, Χίο, Κύπρο, Κοζάνη, Τουρκία. Διότι οι παρέες αλλάζουν τον κόσμο.
Χτες ξεκινήσαμε με τον Γιάννη Μυκονιάτη, την Μαρία Κουρουτσάλτη και τον Μπάμπη Μάκρη.

Mαζί μας αυτή την Τετάρτη φορά θα έχουμε τον Περικλή και τον Βλαδίμηρο από το Ξεκούρδιστο Μήλο. Θα ενώσουμε τις φωνές μας. Μαζί με τις δικές σας.  Γύρω στις 9. Ποίηση, μουσική, κιθάρα…
Τραγούδια που όλοι αγαπάμε. Θα τα τραγουδήσουμε παρέα. Και μετά dj set. Θα γεμίσουμε τα σοκάκια με νότες και χρώματα”.


Aυτή τη Τετάρτη και κάθε Τετάρτη στο Beja Tapas Bar.

Προηγουμενο αρθρο

“Ρωμαίος και Ιουλιέτα 25 χρόνια μετά” στο Αμφιθέατρο του Μουσείου στο Σίγρι

Επομενο αρθρο

Βασιλική Ανδρεαδέλλη: “Να μην επιστρέψουν οι πολιτικές δυνάμεις που οδήγησαν την Ελλάδα στην ηθική, κοινωνική και οικονομική κρίση”.