Η γεύση του καρναβαλιού από τον Συνεταιρισμό Γυναικών Μεσοτόπου!

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Η καρδιά του Καρναβαλιού χτυπά στον Μεσότοπο. Εκεί σας περιμένουν τα καλούδια που ετοίμασαν οι γυναίκες του Συνεταιρισμού Γυναικών Μεσοτόπου. Όπως μας ενημέρωσαν πριν από λίγε ώρες με ένα ποστ ο ιπροετοιμασίες τελειώσαν!

“Τέλος προετοιμασίας και για φέτος Σας περιμένουμε όλους στο καρναβάλι Μεσοτόπου.  Έχουμε πλούσιο μπουφέ με παραδοσιακά εδέσματα και φυσικά την πατροπαράδοτη κολοκυθόπιτα με αγνά προϊόντα τον ντόπιων παραγωγών , πάρτε μια μικρή γεύση
Καλή Αποκριά!”

Ο Αγροτοτουριστικός Συνεταιρισμός Γυναικών Μεσοτόπου, ιδρύθηκε το Δεκέμβρη του 1998 με κύριο αντικείμενο την παρασκευή παραδοσιακών εδεσμάτων, και πλήθος πολλαπλών δραστηριοτήτων. Από τότε μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να απασχολεί ικανοποιητικά τις 36 γυναίκες μέλη του, ενώ κατάφερε να γίνει μια συνεχώς αναπτυσσόμενη επιχείρηση με δυναμική, δημιουργικότητα, προοπτική και μεγάλη αξιοπιστία στον χώρο της Λεσβιακής αγοράς. Παράλληλα έχει συμπαρασύρει το χωριό στην άσκηση περιφερειακών επαγγελμάτων ή δραστηριοτήτων.
Η αγάπη για την παράδοση και την επαναφορά ξεχασμένων γεύσεων, αρωμάτων, ήχων και εικόνων στην καθημερινότητα του σύγχρονου ανθρώπου έγινε κινητήριος δύναμη στον σχεδιασμό των προϊόντων μας .

Αξιοποιώντας τους καρπούς της Λεσβιακής γης, σε ένα σύγχρονο εργαστήριο ξαναζωντανεύουμε ξεχασμένες γεύσεις. Τους δίνουμε αξία και σας τις προσφέρουμε, ξυπνώντας στην μνήμη σας μυρωδιές από την εποχή των γιαγιάδων, όταν η ζωή κοιλούσε με πιο ξέγνοιαστους ρυθμούς.
Εμείς δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με το ίδιο μεράκι, με γνήσιες παραδοσιακές συνταγές του χωριού, διατηρώντας την ποιότητα μας σταθερή, με σεβασμό, εκτίμηση και αμφίδρομη επικοινωνία με τους φίλους των προϊόντων και του συνεταιρισμού μας.
Ο εξοπλισμός του εργαστηρίου μας είναι σύγχρονος και πληρεί όλες τις προδιαγραφές παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου.
Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται χωρίς συντηρητικά και συνοδεύονται με εγγύηση επιστροφής.

Προηγουμενο αρθρο

Πόσα ακόμα πνιγμένα παιδιά;

Επομενο αρθρο

Οι Κουδουνάτοι μέσα από τον φακό του Δημήτρη Γέρου