Η ελίτ της ορεινής ποδηλασίας στη Λέσβο

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων Ι. ΠΑΥΛΑΚΕΛΛΗΣ του Επιμελητηρίου Λέσβου θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα τις δυνατότητες ανάπτυξης αθλητικών δραστηριοτήτων ορεινής ποδηλασίας στη Λέσβο η οποία έχει αναγνωριστεί ως Παγκόσμιο Γεωπάρκο UNESCO.

H ημερίδα πραγματοποιείται με την ευκαιρία του 2ου Ποδηλατικού Μαραθώνιου Γέρας που διοργανώνεται την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεσαγρού ¨ΕΙΡΗΝΗ¨ με την υποστήριξη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου (Πο.Συ.Λε) και του ¨ΠΑΓΓΕΡΑΓΩΤΙΚΟΥ Πολιτιστικού Συλλόγου Γέρας¨.

Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι το Επιμελητήριο Λέσβου, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου, το Ν.Π.Δ.Δ Παιδείας & Αθλητισμού Δήμου Μυτιλήνης και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, με την Τεχνική Υποστήριξη του ¨LESVOS RIDE¨

Η ημερίδα θα ξεκινήσει στις 18:00 με χαιρετισμούς των συνδιοργανωτών φορέων.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει ο κ. Γιάννης Παττές, εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ) καθώς και σημαντικοί αθλητές οι οποίοι θα μιλήσουν για τις εμπειρίες τους στην ορεινή ποδηλασία. Ειδικότερα, θα συμμετάσχουν οι αθλητές:

* Φασόη Βαρβάρα, Πρωταθλήτρια Ελλάδας ορεινής ποδηλασίας

* Μαραγκός Νίκος, Πρωταθλητής Ελλάδας εφήβων ορεινής ποδηλασίας 2018

* Ζιάκας Βασίλης, αθλητής ορεινής ποδηλασίας

* Κιουμπρίζας Βασίλης, αθλητής ορεινής ποδηλασίας

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από το ΓΕΩΠΑΡΚΟ ΛΕΣΒΟΥ και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου.

Η δράση υποστηρίζεται από το πρόγραμμα «ΓΕΩΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΓΕΩΠΑΡΚΑ» με ακρωνύμιο “GEO – IN”, του Προγράμματος Συνεργασίας Interreg V-A Ελλάδα-Κύπρος 2014-2020, με στόχο την ενίσχυση της διοργάνωσης Αθλητικών Δραστηριοτήτων στη Λέσβο – Παγκόσμιο Γεωπάρκο UNESCO.

Πριν από την ημερίδα από τις 17:00 έως τις 18:00 στην αίθουσα Ι. ΠΑΥΛΑΚΕΛΛΗΣ του Επιμελητηρίου Λέσβου, θα γίνουν οι εγγραφές, η παραλαβή των αριθμών και της τσάντας του αγώνα από τους αθλητές. Θα ακολουθήσει καλωσόρισμα των αθλητών και των μελών της Εθνικής ομάδας ορεινής ποδηλασίας και η τεχνική ενημέρωση από τον τεχνικό σύμβουλο του αγώνα Χατζέλη Τίτο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019, ώρα 18:00

Αίθουσα εκδηλώσεων Επιμελητηρίου Λέσβου

Έναρξη – Χαιρετισμοί * Καλοσώρισμα αθλητών * Χαιρετισμοί διοργανωτών φορέων Παρέμβαση από τον κ. Γιάννη Παττέ, εκπρόσωπο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ)

Συμμετέχουν

* Φασόη Βαρβάρα, Πρωταθλήτρια Ελλάδας ορεινής ποδηλασίας

* Μαραγκός Νίκος, Πρωταθλητής Ελλάδας εφήβων ορεινής ποδηλασίας

2018

* Ζιάκας Βασίλης, αθλητής ορεινής ποδηλασίας

* Κιουμπρίζας Βασίλης, αθλητής ορεινής ποδηλασίας

Ερωτήσεις – Συζήτη

Προηγουμενο αρθρο

Αφιέρωμα στη μεγάλη σοπράνο Μονσερά Καμπαγιέ από τον ΦΟΜ

Επομενο αρθρο

Σε καραντίνα θα παραμείνουν οι επτά -Κλειστό αύριο το Πανεπιστήμιο