Γκρεμίστηκαν τα παραδοσιακά καφενεία της Βρίσας…

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Οι εικόνες αυτές που αντλήσαμε από την ομάδα “Όλοι μαζί για τη Βρίσα” είναι πραγματικά σπαραχτικές. Η ιστορία τόσων χρόνων να γκρεμίζεται μέσα σε μια στιγμή… Όμως οι κάτοικοι δεν χάνουν την ελπίδα τους. Όπως σημειώνει ο χρήστης του facebook που έκανε την ανάρτηση Κώστας Κωστάκης :

“Τέτοια μέρα γινόταν γλέντι στα καφενεία του χωριού μας, είχαμε το πανηγύρι του Αι Γιώργη με πλήθος κόσμου…στολισμένα άλογα…Σήμερα γκρεμίζονται τα παραδοσιακά καφενεία…Ο πλάτανος όμως μένει εκεί…και μαζί του περιμένουμε όλοι εμείς που αγαπάμε την Βρίσα την αναγέννηση της.

Άλλοτε στον Πλάτανο

 

 

Ο Βασίλης Τεντόμας, συντονιστής των ενεργειών για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τον σεισμό της 12.6.2017 στη Λέσβο σημειώνει:

Για την όλη διαδικασία απομάκρυνσης των υλικών κατεδάφισης, για την συλλογή και τη φύλαξη των αξιόλογων δομικών στοιχείων των «κόκκινων» κτιρίων έχουν δοθεί τα απαραίτητα κονδύλια και η αρμοδιότητες από την Πολιτεία στον Δήμο Λέσβου. Οπότε για οποιοδήποτε πρόβλημα και οποιαδήποτε αρρυθμία στη παραπάνω διαδικασία ο κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να απευθύνεται στον Δήμο Λέσβου και στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών.


Προηγουμενο αρθρο

Μια φωλιά για τα πουλιά στην Καλλονή: Χελιδονίσματα 2018

Επομενο αρθρο

Το πιο σφοδρό χτύπημα στη Συρία εξαπέλυσε η δυτική συμμαχία ΗΠΑ, Βρετανίας και Γαλλίας