Γιορτή επιτυχίας με αναγνώριση Cambridge στο Kenteris Educational Centre

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση Απονομής Πιστοποιητικών Αγγλικών Cambridge, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Kenteris Educational Centre το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018. Στα πλαίσια της εκδήλωσης, 47 μαθητές παρέλαβαν τα Πιστοποιητικά τους μαζί με αναμνηστικό δώρο από το Cambridge Assessment English, το εξειδικευμένο τμήμα του Πανεπιστημίου του Cambridge για την αξιολόγηση της Αγγλικής γλώσσας.

Εκπρόσωπος από το Cambridge Assessment English παρέδωσε τα πιστοποιητικά στους μαθητές, ενώ οι γονείς των μαθητών ήταν επίσης παρόντες σε αυτή τη σημαντική στιγμή για τα παιδιά τους. Συγκινημένοι παρακολούθησαν τα παιδιά τους να παραλαμβάνουν τα πιστοποιητικά τους από το Πανεπιστήμιο του Cambridge, ενώ ενημερώθηκαν για την ποικιλία των πιστοποιητικών που προσφέρει το Cambridge Assessment English σε καθένα από τα βήματα της εκμάθησης Αγγλικών, αλλά και για τη διεθνή τους αναγνώριση από περισσότερους από 20.000 οργανισμούς(πανεπιστήμια και εργοδότες)σε όλο τον κόσμο.

Οι καθηγητές του φροντιστηρίου παρέλαβαν επίσης Ευχαριστήρια Επιστολή από το Cambridge Assessment English, για την επιτυχημένη προετοιμασία των μαθητών τους για τις εξετάσεις Cambridge. Η καθηγήτρια κα Μαρία Μητσέλλη, δήλωσε: ‘Είμαι πολύ ευχαριστημένη για την πρόοδο που έχουν κάνει οι μαθητές μου. Xάρη στην προετοιμασία τους για τις εξετάσεις Cambridge English, πιστεύουν περισσότερο στις δυνάμεις τους και στο τι μπορείς να κατορθώσεις άμα πιστεύεις στον εαυτό σου. Πιστεύω έπαιξε καταλυτικό ρόλο η εισαγωγή των εξετάσεων που εισήγαγε ο κ. Κεντέρης στο σχολείο μας γιατί ενίσχυσε το πρόγραμμα σπουδών και τη διδασκαλία’.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνετέλεσαν στο να έχουν πρόσβαση οι μαθητές της Μυτιλήνης στα κορυφαία πιστοποιητικά Αγγλικών στον κόσμο.

Προηγουμενο αρθρο

Η WWF συμμαχεί με την περιφέρεια για την υδατοκαλλιέργεια στο Β. Αιγαίο

Επομενο αρθρο

Γαληνός για Κολυμβητήριο: “Μέχρι το τέλος του χρόνου θα δημοπρατήσουμε το έργο”