Search

Γιόγκα με φόντο το κάστρο του Μολύβου! 3ο Euphoria International Festival

Το “Lesvos Euphoria International Festival” είναι το Διεθνές Φεστιβάλ Ευεξίας Λέσβου, το οποίο διοργανώνεται από τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου (www.theotheraegean.com) για 3η  φορά φέτος, με στόχο τη δυναμική προβολή της εναλλακτικής και της μοναδικά ενεργειακής Λέσβου.  Η Λέσβος αποτελεί δημοφιλή προορισμό για πολλές εναλλακτικές μορφές αθλητισμού και τουρισμού και αποτελεί πηγή έμπνευσης από αρχαιοτάτων χρόνων και το Φεστιβάλ Ευεξίας αναδεικνύει αυτή ακριβώς την πλευρά της Λέσβου, επιφέροντας αρμονία σε νου, σώμα και πνεύμα.

 

Στο διάστημα 9-12 Σεπτεμβρίου 2021, το κοινό θα ζήσει μία ξεχωριστή φεστιβαλική εμπειρία σε νέες τοποθεσίες και υπέροχα μέρη του νησιού (Μόλυβος, Πέτρα, Ερεσός και Πλωμάρι). Δίπλα στη θάλασσα, μέσα σε ελαιώνες και πευκοδάση, κοντά σε αρχαία μνημεία και ενεργειακά φορτισμένα μέρη, ψηλά με θέα ή σε παραλίες και σε πολλά άλλα μη αναμενόμενα μέρη.  Ένα  Φεστιβάλ που θα μας βοηθήσει να εμβαθύνουμε στην ψυχή μας, στην υγεία, στη διατροφή και στην άσκηση, περιτριγυρισμένοι από την θεραπευτική ενέργεια και πλούσια φύση του νησιούΕκεί, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τη σωματική και συναισθηματική υγεία, μέσα από πολλές δράσεις όπως πρακτικές γιόγκα, χοροθεραπεία, ενσυνειδητότητα περπατώντας σε λαβύρινθο, ήχοι από μουσικά μπολ, εναέρια ακροβατική, θεραπευτικές τέχνες, ενσυνειδητότητα με άλογα, χορός, δωρεάν παιδικές δραστηριότητες και διάφορα άλλα εργαστήρια διαθέσιμα στα ελληνικά και στα αγγλικά. Παράλληλα θα γίνουν δύο μουσικές συναυλίες.  Ένα Φεστιβάλ πλούσιο σε δράσεις τόσο για ντόπιους όσο και για επισκέπτες, όλων των ηλικιών και επιπέδων,  με  δασκάλους και καθοδηγητές που μας κάνουν την τιμή να έρθουν από όλο τον κόσμο.  

https://www.facebook.com/euphorialesvos/videos/2937397429805761

Η γοητεία του Διεθνές Φεστιβάλ Ευεξίας Λέσβου, όμως, δεν βρίσκεται μόνο στις δραστηριότητες  και στους δασκάλους, αλλά και στον τρόπο που φέρνει κοντά τους ανθρώπους, σε έναν ιδιαίτερο τόπο, μια δεδομένη χρονική στιγμή. Σκοπός του Φεστιβάλ είναι οι άνθρωποι να «έρθουν σε επαφή», να κουβεντιάσουν, να μοιραστούν και να αφομοιώσουν μια κοινή εμπειρία, απολαμβάνοντας τον φυσικό πλούτο ενός από τα ωραιότερα νησιά της Ελλάδας και ενός τόπου με μοναδική θετική ενέργεια.

 

Μετά από μια τόσο δύσκολη χρονιά, το έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ.
Βάζοντας την ασφάλεια και τη δημόσια υγεία ως απόλυτη προτεραιότητα, το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί τηρώντας αυστηρά τις εκάστοτε οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, λαμβάνοντας με υπευθυνότητα και σοβαρότητα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και τους κανόνες υγιεινής, για τη προστασία όλων.

 

Το 3ο  Διεθνές Φεστιβάλ Ευεξίας  διοργανώνεται από τον Φορέα Τουρισμού  Μολύβου με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου – Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού, έχει την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, του Δήμου Δυτικής Λέσβου, των τοπικών κοινοτήτων Μολύβου- Πέτρας, του Robert Βetz και άλλων τοπικών υποστηρικτών και χορηγών.

Χορηγοί του Φεστιβάλ : Seafari Adventures, A-Luxury Villas, Eressian Hotel & Hammam Spa.