Γάμος σαν παραμύθι στo Αγρόκτημα Toumba Eco Farm

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Ένας παραμυθένιος γάμος στην Τούμπα! O Sean και η Sian μαζί με τη σκυλίτσα τους τη Φρέγια ζουν τα τελευταία χρόνια στη Μυτιλήνη. Μαζί βρεθηκαν σε πολλά μέρη του πλανήτη, δίπλα σε ανθρώπους που εχουν ανάγκη. προσφεροντας βοήθεια. Έτσι έφτασαν και στη Λέσβο που αγάπησαν κι έκαναν σπίτι τους.

Πριν απο λίγο καιρο αποφασισαν να σφραγίσουν τον πολυετή δεσμό τους με εναν γάμο. Έτσι κάλεσαν τους φιλους και τους συγγενείς τους στη Λέσβο σε ενα μοναδικό πάρτι γάμου που οργάνωσαν οι φίλοι τους στο αγαπημένο τους μερος στο νησί που δεν είναι αλλο απο την eco farm του Καριώνα Τούμπα!

Κατάλληλη για οργάνωση γαμήλιων εκδηλώσεων η οικολογική φάρμα αποτελείται από ένα καφέ/εστιατόριο, 5 ευρύχωρα σπιτάκια, έναν ελαιώνα και μία φάρμα αλόγων. Είναι πολύ γαλήνια και απομακρυσμένα. Τα σπιτάκια, κατάλληλα για 4 άτομα είναι εξοπλισμένα με κουζίνα, ψυγείο, μπάρα για φαγητό, διπλό κρεβάτι, καναπέ ή επιπλέον κρεβάτι, τζάκι (σας παρέχονται τα ξύλα), μπάνιο με ντουζιέρα ή μπανιέρα, κεντρική θέρμανση και μεγάλη βεράντα με καταπληκτική θέα στην περιοχή του Πλωμαρίου και του Αιγαίου Πελάγους.

Από την ομάδα των Πολιτικών σας ευχόμαστε Βιον Ανθόσπαρτον!

 

 

 

Αγροκτημα Τουμπα Toumba Eco Farm .#Lesvos_wedding_destination #Toumba_eco_farm

Προηγουμενο αρθρο

Αρχιτεκτονική κληρονομιά της Λέσβου» Το Γεφύρι της Κρεμαστής

Επομενο αρθρο

Iσως το πιο τιμητικό βραβείο για τον ελληνικό τουρισμό, ανήκει στη Λέσβο.