Γαληνός για Κολυμβητήριο: “Μέχρι το τέλος του χρόνου θα δημοπρατήσουμε το έργο”

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις από τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Λέσβου στη χθεσινή συνεδρίαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής του συμβουλίου των αρχιτεκτόνων για το κολυμβητήριο Λέσβου στα Θέρμα και σύμφωνα με το δήμαρχοι Σπύρο Γαληνό «μέχρι το τέλος του χρόνου θα μπορέσουμε να δημοπρατήσουμε το έργο», είπε στην ΈΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ και στη Μυρσίνη Τζινέλλη.

Να θυμίσουμε ότι το συμβούλιο είχε απορρίψει τη μελέτη του έργου διατυπώνοντας ενστάσεις σε 12 σημεία της μελέτης. «Δόθηκαν οι απαραίτητες απαντήσεις και έγινε αποδεκτή η ένσταση του δήμου στα 11 από τα 12 σημεία που διαφωνούσαν οι αρχιτέκτονες», τόνισε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο κος Γαληνός. Για το 12ο θέμα που αφορά τις αναβαθμίδες που θα συγκρατήσουν τα χώματα πίσω από το κολυμβητήριο, ο δήμαρχος αναγνώρισε ότι πρέπει να υπάρξει διόρθωση η οποία θα γίνει άμεσα και στη συνέχεια θα κατατεθεί εκ νέου προς έγκριση η μελέτη. Όλη αυτή η διαδικασία πρέπει να έχει ολοκληρωθεί και να δημοπρατηθεί, πριν την εκπνοή του 2018 , διαφορετικά για άλλη μια φορά το έργο του κολυμβητηρίου θα χαθεί για τη Λέσβο

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τις εκλογές άφησε ο Σπύρος Γαληνός

«Αν και εφόσον κατέβω στις εκλογές ας κρίνει ο καθένας  τι πρέπει να ψηφίσει … δε με νοιάζουν οι επόμενες εκλογές, με νοιάζει να κάνω το καθήκον μου μέχρι το τέλος της θητείας μας» τόνισε στο σταθμό μας ο δήμαρχος Λέσβου.

Προηγουμενο αρθρο

Γιορτή επιτυχίας με αναγνώριση Cambridge στο Kenteris Educational Centre

Επομενο αρθρο

Νέα έκθεση στη γκαλερί Σαπφώ με έργα της Ανίκ Ντουνιά και της Καίτης Καράκοντη