Φτιάξτε το σπίτι των ονείρων σας στον ΣΚΟΠΕΛΙΤΗ!

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Τα έχει όλα, όλα όσα χρειάζεσαι κι αναζητάς. Σε ποιότητα μοναδική και ποικιλία. Μέσα στην πόλη, ένας χώρος για το σπίτι που χρόνια τώρα αναζητά και κρατά μονάχα την ποιότητα. Σταθερή αξία στην εσωτερική διακόσμηση και στον κήπο ο ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ είναι κι ένας χώρος που θα βρεις τη λύση που αναζητάς καθώς οι άνθρωποί του θα σε καθοδηγήσουν με γνώση και εμπειρία ετών.

Στον ΣΚΟΠΕΛΙΤΗ, η εμπειρία συνδυάζεται με την σύγχρονη οπτική και σας προτείνει ότι καλύτερο για το σπίτι ή την επιχείρησή σας

Στο ανακαινισμένο κατάστημα ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ στην Καβέτσου θα βρείτε, ότι χρειάζεστε κάθε εποχή του χρόνου για να μετατρέψετε τη δική σας φωλιά ή ακόμη και τον επαγγελματικό σας χώρο σε κάτι μοναδικό κυρίως με γούστο!

 

Χρόνια τώρα, από τα «χέρια»  του  πατέρα Δημήτρη και ύστερα από το μεράκι των παιδιών του,  του Παναγιώτη και της Δέσποινας, ο ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ, συνεχίζει να γράφει ιστορία ως ένα από τα καταστήματα της πόλης που προσφέρουν αισθητική και νέες τάσεις στη διακόσμηση σε προσιτές τιμές. Ιδιαίτερα τώρα –μετά την  ριζική ανακαίνιση μπορείτε να περιηγηθείτε σε ένα χώρο, με δεκάδες προτάσεις σε έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, κρεβάτια και στρώματα, χαλιά, λευκά είδη, διακοσμητικά και οτιδήποτε χρειάζεται ένα σπίτι για να αποκτήσει σφραγίδα κι αισθητική.

Μην ξεχνάτε ότι η Δέσποινα θα είναι εκεί, να σας δείξει τις καλύτερες προτάσεις που θα ταιριάζουν στην περίπτωσή σας !

Παράλληλα πάρτε ιδέες και ανανεώστε ριζικά τον επαγγελματικό σας χώρο ή αφήστε εξ ολοκλήρου να σας προτείνουν ένα make over που θα ταιριάζει στις δικές σας απαιτήσεις!

 

Καβέτσου 32, Τηλέφωνο: 2251 026058

Προηγουμενο αρθρο

Λέσβος: Το ανεξερεύνητο «διαμάντι» του Βορείου Αιγαίου

Επομενο αρθρο

«Συμπόσιον» στην καρδιά του Μολύβου