Search

Extra Chilli Epic Spins – Ένας κουλοχέρης και ένα live παιχνίδι του Bankonbet συνδυασμένα σε ένα

Θέλετε να δοκιμάσετε κάτι νέο και συναρπαστικό; Τότε το Extra Chilli Epic Spin θα βρεθεί στο δρόμο σας! Αυτό το μοναδικό παιχνίδι είναι βασικά ένας live κουλοχέρης ο οποίος κατέχει τα καλύτερα και των δύο κόσμων.

 

Το παιχνίδι διευθύνεται από έναν απολαυστικό κρουπιέρη που κάνει το παιχνίδι ακόμα πιο διασκεδαστικό. Ελέγξτε το σήμερα στο Bankonbet: https://bankonbet-bet.gr για μια ευκαιρία να κερδίσετε έναν πολλαπλασιαστή 20,000 φορών!

 

Σε τι βασίζεται το παιχνίδι;

 

Είναι απολύτως πιθανό το όνομα του τίτλου να σας φαίνεται οικείο με την πρώτη ματιά. Και αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι αυτό το παιχνίδι βασίζεται σε μια δημοφιλή μηχανή τυχερών παιχνιδιών.

 

Το Evolution πήρε τον γνωστό επιτυχημένο κουλοχέρη Extra Chilli Megaways του BGT και εφηύρε μια μοναδική live έκδοση.

 

Αυτό σημαίνει πως ο σχεδιασμός του συγκεκριμένου live παιχνιδιού του Bankonbet είναι σε μεγάλο βαθμό ο ίδιος όπως στο pokie. Αλλά φυσικά, υπάρχουν και ορισμένες διαφορές που θα συζητήσουμε σε επόμενες ενότητες.

 

Πώς να παίξετε Extra Chilli Epic Spins

 

Είτε έχετε παίξει τον προκάτοχό του Extra Chilli Megaways στο παρελθόν είτε όχι, το Extra Chilli Epic Spins έχει μια διάταξη που θα καταλάβετε γρήγορα.

 

Ολόκληρη η βάση του παιχνιδιού προέρχεται από τον κόσμο των κουλοχέρηδων. Δηλαδή, θα πρέπει να περιστρέψετε τον τροχό του κουλοχέρη ελπίζοντας ότι θα κερδίσετε.

 

Ωστόσο, σε αντίθεση με τους κανονικούς κουλοχέρηδες του Bankonbet, δεν μπορείτε να κάνετε μία περιστροφή τη φορά. Αντίθετα, οι γύροι εδώ γίνονται με πέντε περιστροφές κάθε φορά. Επίσης, είναι ο γκρουπιέρης που περιστρέφει τους τροχούς.

 

Καθώς τα σύμβολα περιστρέφονται στον πίνακα, χρειάζονται τουλάχιστον 3 σύμβολα που ταιριάζουν σε μια γραμμή πληρωμής για να κερδίσετε μια πληρωμή.

 

Το πιο πολύτιμο σύμβολο του παιχνιδιού, το μωβ τσίλι, είναι η εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα. Χρειάζεστε μόνο δύο από τα μωβ σύμβολα τσίλι για να βγάλετε κέρδος.

 

Για να ξεκινήσετε, προφανώς πρέπει να στοιχηματίσετε. Εάν εισέλθετε σε έναν συνεχιζόμενο γύρο παιχνιδιού με 5 περιστροφές, πρέπει να περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθούν και μετά να συμμετάσχετε στον επόμενο γύρο περιστροφών.

 

Κάθε φορά που κάνετε μια περιστροφή, ένα κουτί θα σπάει. Περιέχει είτε πολλαπλασιαστές έως 5 φορές είτε ένα από τα γράμματα “H”, “O” ή “T”.

 

Εάν λάβετε και τα τρία γράμματα για να γράψετε τη λέξη “HOT”, ο γύρος μπόνους θα ξεκινήσει. Εάν όχι, οι 5 περιστροφές σας παίζονται κανονικά και τυχόν κέρδη απονέμονται, πριν λάβει χώρα ένας νέος γύρος.

 

Η πινιάτα κρύβει πολλαπλασιαστές και μπορεί να ενεργοποιήσει το στοιχείο μπόνους. Το κουτί που σπάει κατά τη διάρκεια κάθε περιστροφής μπορεί να αντικατασταθεί με μια πινιάτα ανά πάσα στιγμή.

 

Αυτό δεν συμβαίνει πολύ συχνά, αλλά είναι πραγματικά ενδιαφέρον όταν συμβαίνει. Δηλαδή, η πινιάτα μπορεί να σας δώσει πολλαπλασιαστές αξίας μεταξύ 10 και 20 φορών ή να ενεργοποιήσει απευθείας το παιχνίδι μπόνους.

 

Ο HOT συνδυασμός ξεκινά τα Free Spins του παιχνιδιού 

 

Ο γύρος μπόνους μοιάζει ίδιος, ανεξαρτήτως από το αν ξεκίνησε σχηματίζοντας τη λέξη “HOT” ή αν τον πήρατε απευθείας από την πινιάτα.

 

Στο παιχνίδι μπόνους, λαμβάνετε 8 δωρεάν περιστροφές (free spins) και αυτές ενεργοποιούνται αφού ολοκληρωθεί ο γύρος του παιχνιδιού σας με 5 περιστροφές.

 

Τόσο τα κουτιά όσο και οι πινιάτες μπορούν να είναι ενεργά κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών μπόνους (παίρνετε πάντα ένα από αυτά σε κάθε περιστροφή).

 

Τυχόν πολλαπλασιαστές που λάβατε κατά τη διάρκεια των συνηθισμένων περιστροφών θα μεταφερθούν επίσης στον γύρο μπόνους, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε μια εξαιρετική αρχή αν είστε τυχεροί.

 

Αφού τελειώσουν οι περιστροφές σας, θα ενεργοποιηθεί μια λειτουργία τυχερού παιχνιδιού πριν επιστρέψετε ξανά στο βασικό παιχνίδι.

 

Εδώ, έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε τα κέρδη σας. Η ενέργεια λαμβάνει χώρα σε έναν τροχό της τύχης, όπου έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε επιπλέον FS.

 

Σε τι διαφέρει το παιχνίδι από τον προκάτοχό του;

 

Όπως ήδη γνωρίζετε, το Extra Chilli Epic Spins είναι μια live παραλλαγή του γνωστού κουλοχέρη Extra Chilli Megaways. Υπάρχουν επίσης πολλές ομοιότητες μεταξύ αυτών των δύο παιχνιδιών του Bankonbet.

 

Αν κοιτάξουμε τον σχεδιασμό, αρκετές λεπτομέρειες από το αρχικό παιχνίδι έχουν ληφθεί και μεταφερθεί στο στούντιο παιχνιδιού.

 

Αυτό ισχύει για τα πάντα, από τους πάγκους της αγοράς στο βάθος, μέχρι τα κρεμαστά πολύχρωμα μικρά σημαιάκια με πολλαπλασιαστές.

 

Έχουν επίσης μεταφερθεί αρκετά χαρακτηριστικά, όπως wilds, πολλαπλασιαστές και το παιχνίδι μπόνους με τα FS. Έχουν επίσης προσθέσει περισσότερα στοιχεία ψυχαγωγίας στο live παιχνίδι, όπως η πινιάτα με τις επιπλέον ωραίες της νίκες.