Επιτέλους σε λειτουργία ο Μαγνητικός Τομογράφος στο Βοστάνειο

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Ο Διοικητής  του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης Γεώργιος Καμπούρης, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά, στους πολίτες του νησιού μας ότι μετά από διάστημα δυόμιση περίπου ετών παύσης λειτουργίας του Μαγνητικού Τομογράφου, εγκρίθηκε από το Υπουργείο Υγείας, η συνεργασία του Νοσοκομείου με Ιατρό Ακτινοδιαγνώστη, με καθεστώς έκδοσης δελτίου παροχής υπηρεσιών.

Η επίλυση του προβλήματος, εντάχθηκε στις πρωταρχικές προτεραιότητές μας και κατόπιν πρωτοβουλίας του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας κου Χριστόφορου Θεοδώρου και άριστης συνεργασίας με την 2η ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, θα πραγματοποιούνται πλέον Μαγνητικές Τομογραφίες στο Νοσοκομείο μας. Συγκεκριμένα, θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα όλοι οι εσωτερικοί ασθενείς που χρήζουν ελέγχου με MRI. Επιπλέον, θα πραγματοποιούνται Μαγνητικές Τομογραφίες και για συγκεκριμένο αριθμό εξωτερικών ασθενών. Τα ραντεβού θα κλείνονται επιτόπου στη Γραμματεία του Αξονικού-Μαγνητικού Τομογράφου, (καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή 09.00-14.00) με απαραίτητη και απαρέγκλιτη προϋπόθεση την προσκόμιση παραπεμπτικού από το θεράποντα ιατρό του ασθενούς.

Έχοντας την ευαισθησία και αναγνωρίζοντας την αδιαμφισβήτητη αξία του πολύτιμου αγαθού της υγείας συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους του νησιού μας, παρέχοντας ακόμη ένα όπλο για την έγκυρη και ακριβή διάγνωση ασθενειών.

Προηγουμενο αρθρο

“Τα παιδιά δεν φταίνε σε τίποτα”-Μπράβο Γιώργο!

Επομενο αρθρο

Η τέχνη της ψυχοθεραπείας.