Επιτέλους Γκαλερί!

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Με έργα Λέσβιων καλλιτεχνών αλλά και νέων ανθρώπων που συνδέονται με το νησί με τρόπους μύχιους και εσωτερικούς ανοίγει τις πύλες της η Gallery Σαπφώ την Τετάρτη 29 Ιουνίου. Στις  7.30 το απόγευμα,στην οδό Σαπφούς 3 στη Μυτιλήνη ( έναντι  Εθνικής Τράπεζας) η Δέσποινα Στεφάνογλου θα σας ξεναγήσει στον υπέροχο χώρο της Γκαλερί.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η ιδέα της  απόφοιτης της Σχολής Καλών Τεχνών Δέσποινας Στεφάνογλου να λειτουργήσει μια μικρή Gallery  στο κέντρο της πόλης  με στόχο να  συστήσει στο λεσβιακό κοινό την δουλειά  τόσο των ντόπιων καλλιτεχνών όσο και  ενδιαφερόμενων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, έρχεται σε μια στιγμή που  ο τόπος φαίνεται και το έχει μεγάλη ανάγκη. Σε συνεργασία με τον ζωγράφο, μικρογλύπτη και έμπειρο γκαλερίστα Κώστα Καριωτέλλη η Gallery Sapfo ανοίγει τα πανιά της προς το μέλλον.

thumbnail_Black

Η GALLERY ΣΑΠΦΩ  στην  οδό Σαπφούς  είναι μια πρόταση για εκείνους που θέλουν να αναδείξουν τη δουλειά τους αλλά και να ενημερωθούν για το τι «κινείται» στην πόλη σε ένα αξιοπρεπή χώρο.

 

Όσοι ενδιαφέρονται  για μια συνεργασία  μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα 6979636932 ,6982377129 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση

sapphogallerie@yahoo.com

 

 

 

 

 

Προηγουμενο αρθρο

«Λέσβιοι και Εθνική Αντίσταση- πορεία προς το θάνατο»

Επομενο αρθρο

Δανάη Παπαματθαίου–Μάτσκε: Κορυφαίες παρουσίες στο Φεστιβάλ του Μολύβου