Ένας “Ηλιότοπος” στην Ερεσό!

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

 

Το πρώτο που θα παρατηρήσεις φτάνοντας στον προορισμό, είναι ο καταπράσινος περιποιημένος και τεράστιος κήπος του.

 Δέντρα, λουλούδια αλλά και το φρέσκο γρασίδι που σε περιτριγυρίζει, σου δίνουν την αίσθηση της οικειότητας. Αυτή είναι η αρχή.

Η συνέχεια της φιλοξενίας βρίσκεται στα ανακαινισμένα δωμάτια του «Ηλιότοπου» που έχουν έναν απλό και αφαιρετικό χαρακτήρα, ότι ακριβώς χρειάζεται κανείς, για να ηρεμήσει σε ένα περιβάλλον που η λιτή αρχιτεκτονική πληροφορία είναι σήμα κατατεθέν.

Άνετα στρώματα για έναν ποιοτικό ύπνο, λιτά, χρηστικά έπιπλα και βέβαια σε όποιο οίκημα και αν μείνεις είσαι από κάθε πλευρά η προέκταση της τεράστιας αυλής του.

Ο «Ηλιότοπος» είναι ένα συγκρότημα τριών κτηρίων που παρέχει στον φιλοξενούμενο ακριβώς ότι χρειάζεται για να γίνει η παραμονή του ιδανική. Με οικολογική συνείδηση οι ιδιοκτήτες διάλεξαν έπιπλα από ξύλο αλλά και  διακοσμητικά αντικείμενα που σου δίνουν την αίσθηση του σπιτιού ακόμη και αν μένεις σε ένα στούντιο. Ο κήπος διαθέτει αιώρες και ξύλινα τραπέζια κάτω από τα σκιερά δέντρα που σε προσκαλούν να καθίσεις εκεί με την παρέα σου για γεύμα ή ακόμη και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας χαλαρώνοντας και ακούγοντας τους ήχους της φύσης. Σχεδόν δίπλα, το χωριό μέσα στις πρασινάδες της περιοχής είναι μια ωραία βόλτα για να ανακαλύψεις τα γραφικά δρομάκια που σε οδηγούν στην πλατεία του χωριού.

Highlights

  • Εβδομαδιαίο Barbeque
  • Κήπος με γκαζόν και μεγάλα δέντρα
  • Εποχιακά φρούτα και λαχανικά
  • Διαθέσιμα ποδήλατα για τους επισκέπτες
  • Χώρος για γιόγκα
  • Ήσυχο και ήρεμο περιβάλλον χαλάρωσης

 

Προηγουμενο αρθρο

Στο λιμανάκι της Αποθήκας: Ούζο, θάλασσα και δυο σημαίες του Θεόφιλου

Επομενο αρθρο

Οι Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ στο Συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος.