Χ-mas Charity Ride 2019 του Λεσβος Vespa Club: Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Σαπφούς

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

 

 

 

H Λέσχη Vespa και κλασικής Μοτοσικλέτας Λέσβου, μέλος του Vespa Club Hellas, συμμετέχει και φέτος στο Πανελλήνιο Christmas Charity Ride 2019.

Είναι ένας θεσμός που ξεκίνησε 10 χρόνια πριν, και κάθε χρόνο τις μέρες της αγάπης των Χριστουγέννων, τα μέλη πραγματοποιούν μια βόλτα με τα οχήματα τους . Προϋπόθεση συμμετοχής των μελών στη βόλτα, είναι η καταβολή κάποιου ποσού -έναντι συμμετοχής- που καθορίζει το Vespa Club Hellas, το οποίο τα μέλη δωρίζουν σε κάποιο Πανελλήνιο φορέα, που διακρίνεται για την προσφορά του στον άνθρωπο.

Για φέτος έχει επιλεγεί η «Κιβωτός του Κόσμου», καθώς τα μέλη επιθυμούν να ενισχύσουν οικονομικά το συγκεκριμένο φορέα, επιβεβαιώνοντας το έργο και την προσφορά των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται σε αυτόν!

Το Charity Ride 2019 θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, με ξεκίνημα στις 12.30 από την Πλατεία Σαπφούς και στη συνέχεια τα μέλη θα συγκεντρωθούν στο Café Fish Eye,όπου θα υπάρχει live μουσική από το συγκρότημα «Κάτι παιδιά». Στα πλαίσια των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί βόλτα με vespa και κλασική μοτοσικλέτα, στο κέντρο της πόλης

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν και να γνωρίσουν από κοντά τη λέσχη, είναι ευπρόσδεκτοι από τη λέσχη.

Προηγουμενο αρθρο

Κάτοικοι Μόριας: “Κάθε εμπόδιο ή άρνηση στις κλειστές δομές στρέφεται εναντίον μας”

Επομενο αρθρο

Φάμπρικα με ηχηρά ονόματα: Πως αιτούντες άσυλο λάμβαναν γνωμάτευση .. «μετατραυματικού στρες»