Ανήμερα της γιορτής της, έφυγε από κοντά μας η Αγλαΐα Παρασκευαΐδου

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

 

Έσβησαν για πάντα, ανήμερα της γιορτής της, τα όμορφα μάτια της συντοπίτισας μας, ανιψιάς του Μίλτη, κόρη του αδελφού του Θανάση, Αγλαΐας Παρασκευαΐδου.

Συμβολαιογράφος Μυτιλήνης μητέρα του δικηγόρου Μυτιλήνης Γιώργου Καψή, γεννημένη σε μια πνευματική οικογένεια, ανηψιά του Μιλτη Παρασκευαΐδη, ήταν εκεινη που απεσφράγισε το σπίτι του θείου της και παρέδωσε όλη την κινητή και ακίνητη περιουσία του στην Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (ΟΛΣΑ).

Την Δευτέρα, που πέρασε, η αναπληρωματική γραμματέας της ΟΛΣΑ, Ελευθερία Πιπερά, η οποία συνδέθηκε μαζί της τα τελευταία χρόνια, της υποσχέθηκε ότι το πνευματικό πολιτιστικό λεσβιακό κέντρο θα αποπερατωθεί και ο πρωταρχικός σκοπός της ΟΛΣΑ για την ολοκλήρωση του κτηρίου θα επιτευχθεί.Της το “υπόσχεται” και τώρα μετά το θάνατό της, ακόμα, μία φορά και μαζί όλο το Δ.Σ. της ΟΛΣΑ!
Καλό σου ταξίδι ηρωίδα ,που έδωσες με υπομονή και αξιοπρέπεια τον αγώνα σου κατα του καρκίνου. Λίγο σε γνώρισα, πολύ σε συμπάθησα, αναφέρει η Ελ.Πιπερά!

Η Αγλαΐα Παρασκευαΐδου θα κηδευθεί στις 21 Δεκεμβρίου, στις 15.00 στ’ Ακλειδιού, εκεί που μεγάλωσε κι έζησε! Τι σύμπτωση, ημέρα θανάτου του θείου της Μίλτη (20 χρόνια συμπληρώθηκαν και για τον οποίον θα γίνει σχετικό αφιέρωμα).

Η ΟΛΣΑ πέραν του στεφάνου, θα καταθέσει ένα ποσό στο Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για Α.με.Α. «ΚΥΨΕΛΗ» που εδρεύει στην Επάνω Σκάλα, Μυτιλήνη, όπως είναι και επιθυμία της οικογένειας. http://kipseli-amea.gr/

Προηγουμενο αρθρο

REBELS… H μόδα μπορεί και πρέπει να είναι ανατρεπτική!

Επομενο αρθρο

Το γιορτινό μας τραπέζι σε… πραγματικές τιμές