Μεταμορφώστε την επιχείρηση σας με τα χέρια του ‘Aλεξ…

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

ALEX DIVANIS: make  up artist

Τον  Alex Divanis τον γνωρίσαμε λίγους μήνες πριν όταν  σε συνέντευξη που μας παραχώρησε, στήριξε την επιλογή του να μείνει στο νησί μας κάνοντας σε πολύ σύντομο χρονικό  διάστημα  τη διαφορά στο χώρο του.

Πολύ σύντομα λοιπόν όλη του η τέχνη ως make up artist στη διάσημη εταιρεία  Chanel, έγινε οδηγός για πολλά από τα κορίτσια της διπλανής πόρτας, που κατόρθωσαν να ξεπεράσουν τα ταμπού της επαρχίας και να γίνουν έστω και για λίγο το πρόσωπο της ημέρας. Αυτό ήταν μόνο η αρχή και αυτή κύλησε πολύ γρήγορα για τον επαγγελματία  Alex που η εμπειρία του έκανε τη διαφορά στα στενά όρια της επαρχίας μας.

Πρόσφατα λοιπόν είδαμε το νέο project του το οποίο ανέλαβε εξ ολοκλήρου ο ίδιος κάνοντας την παραγωγή, το στήσιμο, το make up, τα χτενίσματα, την επιλογή των ρούχων και των αξεσουάρ και τη φωτογράφηση που κυριολεκτικά μας εντυπωσίασε αφού σε όλη  την έκταση του σχεδίου του υπάρχει άψογος επαγγελματισμός που καταφέρνει να αναδείξει τόσο τα ρούχα, το μοντέλο αλλά και το τοπίο.

Από το project "THE BEACH PARTY"
Από το project “THE BEACH PARTY”

Τα πράγματα λοιπόν στην πόλη μας φαίνεται να αλλάζουν με  την παρουσία ανθρώπων που η πολυετής τους εμπειρία στο  χώρο τους στο εξωτερικό έρχεται  να κάνει  τη διαφορά στον  επαγγελματικό μας κόσμο.

 Για όλους τους επαγγελματίες

Ο Αlex  με τη νέα του δράση απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες  που θέλουν να αναδείξουν  με έναν σύγχρονο τρόπο  τόσο την επιχείρησή τους όσο και τις υπηρεσίες τους με μια διαφορετική οπτική γωνία. Η ενασχόληση του με το αντικείμενο ως make up artist τον έκανε να ζήσει από κοντά όλη την βιομηχανία της μόδας αλλά κυρίως τη φιλοσοφία της που την κάνει να μπαίνει αβίαστα στα μάτια του καταναλωτή   επιλέγοντας πάντα το καλύτερο για τον εαυτό του.

Αυτή όλη η  τέχνη του άλλωστε φαίνεται στην τελευταία φωτογράφηση που έκανε πριν από μερικές μέρες με την  Στέλλα Παναγιωτίδου, αναδεικνύοντας  τόσο ένα κορίτσι της διπλανής  πόρτας  όσο και τα ρούχα  από επιχειρήσεις του τόπου  με ένα  «παγκοσμιοποιημένο μάτι» που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

wall

Προσεγγίσιμος, γεμάτος ιδέες, χαρούμενος αλλά και ταυτόχρονα  σοβαρός επαγγελματίας, ο Alex κατορθώνει με τη δική του ιδιοσυγκρασία να προτείνει λύσεις ώστε η κρίση να μην είναι τόσο αισθητή για τον επιχειρηματία  της πόλης.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε  τη δική του πρόταση που είμαστε σίγουροι ότι θα τύχει της αναγνώρισης του χώρου και επιτέλους θα δούμε σωστές αισθητικά διαφημίσεις για κάθε τι που έχει ανάγκη την σωστή προσέγγιση και κυρίως την σωστή διαφήμιση….  

www.alexdivanis.com

6951607572

 

Προηγουμενο αρθρο

 Ζητούμενο η ανάπλαση και αξιοποίηση  Βίγλας και  Νεάπολης

Επομενο αρθρο

Ονειρεμένες κατασκευές για κάθε χώρο, με άριστη ποιότητα υλικών!