Αισιόδοξοι Αντωνέλλη- Μουτζούρης για τον 2ο γύρο!

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

“Η επιλογή σας να στείλετε τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό μας “Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο”, στον δεύτερο γύρο των Περιφερειακών Εκλογών, γεννά σε όλους εμάς που πιστεύουμε στην ακομμάτιστη λειτουργία της Περιφέρειας και στην ικανότητα των ανθρώπων της, την Ελπίδα!”, δήλωσε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής -Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ Λέσβου και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Κώστα Μουτζούρη και τον συνδυασμό ” ΆΛΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ” Αναστασία Αντωνέλλη. “Την Ελπίδα πως η επόμενη Κυριακή θα γίνει η αφετηρία για να πραγματοποιήσουμε όλοι μαζί αυτό που το Βόρειο Αιγαίο χρειάζεται: ενωμένοι, μακριά από κομματικές σκοπιμότητες και διαιρέσεις να δουλέψουμε για τον τόπο μας και να πάμε μπροστά!
Σας ευχαριστούμε για την Τιμή της εντολής να είμαστε στο δεύτερο γύρο! Δυναμώστε μας με μια ξεκάθαρη εντολή, την επόμενη Κυριακή και να είστε σίγουροι πως πρώτη μας προτεραιότητα θα είστε εσείς! Εμείς δεν θα γίνουμε νεροκουβαλητές κανενός κόμματος. Εμείς βάζουμε πάνω από όλα την αγάπη μας για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του!
Ελάτε μαζί μας, θα τα καταφέρουμε!

Ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης

“Ο Συνδυασμός «ΑΛΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ» ευχαριστεί θερμότατα τους Βορειοαιγαιοπελαγίτες για την καθοριστική συμβολή τους στην επίτευξη του πρώτου στόχου, της προκρισεώς μας στον Β´ γύρο των περιφερειακών εκλογών 2019. Με την ψήφο σας αναδειχθήκαμε πρώτη παράταξη στην Λεσβο.
Μένει τώρα ο δευτερος και καθοριστικός μας στόχος, η τελική νίκη στον επαναληπτικό Β´ γύρο την προσεχή Κυριακή 2.6.2019. Μαζί θα τον επιτύχουμε με ηρεμία, ενότητα και ψυχραιμία. Η τελική νίκη πλησιάζει!
Σας ευχαριστούμε!

Προηγουμενο αρθρο

Μ. Μαμάκος: “Δεν μας χωρίζει τίποτα. Κοινός σκοπός ν’ αλλάξουμε τον τόπο μας”

Επομενο αρθρο

H Μαρία Φακίνου στην Λέσχη Ανάγνωσης και Βιβλίου BOOK Lesvos!