Αερο-υποστηρίζομενο κλειστό γυμναστήριο στα Πάμφιλα!

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Ο  Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Στρατή Τζιμή και τον Προϊστάμενο Υποδομών της Τεχνικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Παπαχριστοφόρου, επισκέφτηκαν την Πέμπτη το νεοαναγειρόμενο κλειστό γυμναστήριο (αερο-υποστηριζόμενου θόλου) στα Πάμφιλα (εντός του προαύλιου χώρου του Γυμνασίου-Λυκείου) και ενημερώθηκαν για την πορεία των εργασιών μέχρι την ολοκλήρωσή του, τον επόμενο μήνα.

Τελικός στόχος του έργου είναι η δημιουργία υποδειγματικού χώρου άθλησης, απασχόλησης και ψυχαγωγίας. Διαπίστωσαν ότι το έργο αυτό ολοκληρώνεται, σύμφωνα με τη μελέτη και το χρονοδιάγραμμα της Τεχνικής μας Υπηρεσίας και έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια, στον επαρκή φωτισμό, στην πολυλειτουργικότητα, στη μηδενική ανάγκη συντήρησης και προπάντων στην απρόσκοπτη λειτουργία των χώρων, ανεξαρτήτως των επικρατούντων καιρικών συνθηκών.

Ο Δήμαρχος, Στρατής Κύτελης, δήλωσε ότι «η Δημοτική Αρχή προχωρά στην υλοποίηση όλων εκείνων των μεγάλων υποδομών στον Αθλητισμό, για τις οποίες δεσμεύτηκε στους Δημότες. Δεν είναι υπερβολή να δηλώσουμε ότι ο Δήμος μας, στην επόμενη διετία, θα είναι πρότυπο για όλη τη χώρα στην αυτάρκεια αθλητικών υποδομών. Μάλιστα, μετά την ανακατασκευή του Κλειστού Γηπέδου Νεάπολης, την κατασκευή των κλειστών γυμναστηρίων στο Πλωμάρι, το Σκόπελο και προσεχώς στην Παναγιούδα, προχωρά στη δημιουργία, μέχρι τέλους του 2022, και στη δημιουργία άλλων 17 ανοικτών γηπέδων Μπάσκετ-Βόλεϊ και Ποδοσφαίρου».

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Στρατής Τζιμής, επεσήμανε ότι: «Η Δημοτική μας Αρχή επενδύει στη νεολαία, στο μέλλον αυτού του τόπου, προχωρώντας τόσο στην επισκευαστική και ενεργειακή αναβάθμιση πάρα πολλών σχολείων όσο και στη δημιουργία πολλών αθλητικών κέντρων. Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους συνεργάτες μου μηχανικούς της Τεχνικής μας Υπηρεσίας για την εργατικότητά τους στην υλοποίηση τέτοιων πρωτόγνωρων έργων. Προσεχώς, ως Δημοτική Αρχή θα τιμήσουμε εκείνους ειδικά τους μηχανικούς που συνέβαλαν με την τεχνογνωσία τους στη δημιουργία των υποδομών του Δήμου

Προηγουμενο αρθρο

2022: Επαναπροωθήσεις χωρίς αιδώ.

Επομενο αρθρο

Στρατής Ζαφείρης-Απολογισμός: Αποχώρηση με αιχμές και το Αφεντέλι στο προσκήνιο.